Baka kaka

Vart hemma en sväng hos bästavännen och kollade på när hon har bakat kladdkaka och en sockerkaka med mini marshmallows typ.. Kommer dock inte få smaka dem eftersom Louise ska ta med dem till sitt jobb, för i danmark så bjuder man alltid på något när man fyller år. Och det gör ju Louise på måndag :) då blir det party igen, woopwoop!
 
Uppdaterade i alla fall Louise och mig själv lite grann om gårdagen, haha. Så kul.. 
Nu ska jag ta en snabbdusch och sen hoppa i säng, somnar antagligen inte men vill bara lägga mig för jag är så slut i hela kroppen.
Upptäckte nyss en smärta i nacken jag inte märkt av förut.. men jodå, annars är det bra.. haha :)
 
 
 
 
Trött tjej.. oh vad skönt det ska bli att krypa ner i sängen väldigt snart!

Party all night long

Vart 18års fest hemma hos Klara igår, riktigt roligt! Över mina förväntningar! (tänkte inte något negativt alls om festen bara det att jag knappt kände någon i början, men det blev mycket bättre sen) så det blev skit bra! :) Hände så mycket igår men det var riktigt nice, hehe eller hur Anny? ;)
 
Tyvärr då man är för ung.. så fick jag och Anny åka hem istället för att dra med dem andra ut, inte speciellt kul :( men min tid kommer också. Bara lite senare än alla andra..
 
Bjussar på lite bilder hade jag tänkt, enjoy!
 

Yesterday

Hade inte direkt tillgång till någon dator igår och eftersom blogg appen fortfarande inte fungerar så resulterade det med att det inte blev något bloggande igår.
Men en liten snabb uppdate då..
 
Var nere en runda med Louise i stan igår, uträttade några ärende, käkade lunch och avslutade med ett snabbt besök hos tandläkaren.
Sen jobb i tre timmar och efter det träffades jag, Malin, Sonja och Valle på Haket för att äta god mat och snacka lite skit. Anledningen till denna "middag" eller träff, vet inte vad jag ska kalla det.. var för att Malin åker till USA imorgon på språkresa och kommer vara borta tre veckor, så det var en liten "avskedsmiddag" kan man kalla det.
 
Idag blir det att ta det lugnt tills ikväll då jag ska iväg på 18års fest :)
 
 
 

Onsdag

Började dagen med att träna ZumbaAktiverum. Var tvungen att gå upp väldigt tidigt (för att vara sommarlov) dvs klockan åtta, men det var det helt klart värt! 
 
Under dagen har jag rent ut sakt inte gjort ett skit.. legat och degat i soffan i princip.. haha. 
Tills mamma ringde vid sju och frågade om jag ville med en snabbis till väla, självklart ville jag det. Hittade ett par nya skor och en del bikinis men som tyvärr inte fick följa med hem idag i brist på tid att prova osv.. (eftersom väla stängde redan klockan åtta) så ska ner en sväng med Louise i stan imorgon och kolla närmre där nere :)
 
Vart även inne en snabb sväng på Filborna arena, jag har aldrig varit där förut så det var intressant att se hur det ser ut där. Min uppfattning var att de har väldigt stora och fräscha lokaler, trevlig personal och en underbar juicebar med smoothies, juicer, sallader m.m i deras lounge typ. Förälskad vid första ögonkastet! Haha. Vet dock inte hur det smakar såklart, men det såg lockande ut!
Så det är definitivt godkänt :) 
 
Första gången jag köper egna gräddbullar därifrån,
det blev en "vanlig" med kokos och en med dajm!
De är så löjligt goda.. och mäktiga, så det räcker mer än väl med en halv..
 
Någon mer än jag som testat dessa gräddbullar?

Shopaholic

Ajdå.. åkte aldrig iväg till gymmet i morse, dåligt där Olivia! Usch, måste verkligen skärpa mig. Men när jag inte känner för det alls så blir det pannkaka med allting om man pushar sig själv för hårt när man inte har lust. Då vänder det oftast och blir ännu värre. Men imorgon ska jag masa mig upp till 9:15 för att dansa Zumba! Wish me luck.. med att komma upp dårå.
 
Var ju nere innan för att köpa min klänning, hade dock hängt undan ett par jeans igår också.. kunde inte motstå priset så de fick också följa med hem ;) Lycklig tjej! Men en liten shopaholic börjar jag nog bli.. Inte bra!
 
Lite dålig bild, men ni förstår nog vilka jeans det är, hehe.
grundpris, 399:-
fyndade dem för 99:-

Grattis Farmor!

Idag fyller min farmor år, stort grattis till henne!
Var hemma hos henne några timmar idag för att fira henne med blommor, fika och mys :) Hon uppskattade det väldigt, roligt!
 
 

Shopping dax

Då drar jag ner i stan för att införskaffa mig denna fina klänning från ginatricot, jag vart kär i den vid första ögonkastet! Fanns bara en storlek 34 kvar igår (så jag hängde undan den).. det fanns väl en mening med att den ska bli min :)
 
Bilden är från igår när jag och Louise var i stan, då jag provade klänningen för första gången!

Just nu

Då har man ställt klockan för imorgon, vet inte om jag orkar dra iväg till gymmet men ska försöka. Nu är det slut på latandet som sagt. Viljan finns där, men orken ska också med på ett hörn. 
Uppdaterar mer imorgon om dagen :)
 
Så nu ska jag krypa i säng och lyssna på lite musik, 
sov gott!
 
 

Måndag

Började dagen med någon timme på gymmet, blev nog en och en halvtimme allt som allt. Körde styrka, ben, mage, axlar och armar vart det. Orkade dock inte så mycket mage för det är så sjukt jobbigt! Älskar dock att träna ben, vet inte varför men härligt är det :)
 
Efter lite lunch bar det av till stan med Louise för att uträtta några ärende, gick in en "snabb sväng" på Gina.. stort misstag.. Provade tre olika par byxor och en klänning, som tur var passade inte byxorna, men ska ner och köpa klänningen imorgon :) Perfekt sommarklänning och till Turkiet! 
(Anledningen till att jag inte vill spendera för mycket pengar nu är på grund av att jag snart ska till Turkiet och då vill jag att mina pengar ska gå till shopping i Alanya, hehe)
 
Hann med en liten fika på EH också och nu chillar vi lite hemma hos Louise och har det mysigt.
 
Imorgon ska jag ner och köpa min klänning i stan och gå hem en sväng till Farmor också, hon fyller år!
Hinner nog med en sväng till gymmet också, antingen på morgonen eller kvällen, får se hur det blir med det. Mer om det imorgon :)
 
Peace
 
 
 

Back on track

Hej där!
 
Då blogg.se appen strular (förstår nu att det beror på att hemsidan har fått ett nytt utseende och nya funktioner, så förhoppningsvis kan jag börja blogga från mobilen snart!) har jag inte bloggat på några dagar. Förstod verkligen inte varför appen höll på som den gjorde och sur vart jag också för jag ville blogga, men struntade i det istället.
Men nu är det utrett och fixar sig förhopnningsvis inom en snar framtid :)
 
Imorgon blir det för första gången på länge en trip till gymet, lite sol och sen gymma. Känner att jag slappat lite för länge nu, men jag har faktiskt haft mina anledningar (mestadels sjuk). Men nu är det slut med det och inget mesande, nu kör vi: STFU AND TRAIN!
 
Jag känner att jag får börja lite försiktigt så kommer smygstarta i gymet för att sedan övergå till tuffare pass, ska göra mig redo för BP = BodyPump.. ska bara få tummarna ur och testa ett pass. CX och BC = CX Worx och BodyCombat ska jag också börja med igen, nu jäklar i det! Go craaaaazy!
 
Ska även försöka träna:
Tisdag - SH'BAM
Onsdag - Zumba + Gym
Fredag - Gym
 

Ganska gammal bild, sedan i julas eller förra julen igen, minns ärlig talat inte när den är tagen. Men strunt i det, huvudsaken att det finns en bild att kolla på, inte sant? Hehe.
 
 
 

Torsdag

Härligt väder - check!

Nu sitter jag på balkongen och steker, så sjukt varmt är det! Längtar super mycket till Turkiet, shopping, stranden, havet.. Allt!

Käkade lite lunch för ett bra tag sedan och innan dess plockade jag jordgubbar med mormor och hennes väninna ute vid ödåkra någon stans :)

Midsommar imorgon, men kan inte riktigt festa till det eftersom jag fortfarande går på penicillin men what to do, what to do.. Man kan ha kul ändå :)

Peace!


SYTYCD

Tror rubriken stämmer.. Förkortning för programmet "so you think you can dance". Sitter nämligen och tittar på det just nu, snart slut dock :(
Jag tycker verkligen om programmet, så otroligt duktiga dansare, fantastiska talanger!

Jag har även kommit på mig själv med att gilla dans mer och mer för varje dag som går.. Borde verkligen börja träna mer dans på gymmet, kanske på någon dansskola eller något också? Vem vet, vi får se hur det blir med den saken :)


Dagens planer

• Sola på Aktiverum
• Dammsuga lägenheten
• Kolla på lägenhet med pappsen
• Träffa Malin och hitta på något skoj!

Såhär ser i princip mina planer ut för dagen idag.. Vill så gärna träna men nu när jag går på penicillin (urinvägsinfektion) så får jag inte det för det kan påfresta hjärtat.. Men sola får jag göra så det ska jag göra istället! :)

Även lägenhetsvisning med pappsen i Maria Park, lär bli spännande. Hoppas det är fint, men det tror jag nog :) hihi.

Ha en super bra dag, för det ska jag ha!


Tisdag

Dagen har varit ganska chill faktiskt. Började dagen med att sova länge och ligga och dra mig i sängen, så gött!

Sen åkte jag hem en sväng till mormor och morfar för att få lite mat (mormor gör världens godaste mat!) och vidare till tandläkaren därefter.

Mötte upp Maluttis efter tandläkaren och avslutade dagen eller hur man ska säga med en lååååång fika och girltalk!
Så glad att jag har min fina vän, hihi :)


Natt inlägg

Hej där!

Har varit ifrån bloggen ett litet tag, har varken haft lust eller någon inspiration till att blogga faktiskt.

Tänkte dock bara skriva att jag vart på bio med Louise innan, vi såg "Snow white and the huntsman". Den vart riktigt bra! Love it :)


Just nu

Nu mår jag mycket bättre, förkylningen är i princip borta.. Woho!!

Så detta firar jag, med blandade känslor pga en privat sak som händer i mitt liv just nu med att dansa!

Låter kanske helt fel, men det är ett väldigt bra sätt för mig att bearbeta saker på, dans är verkligen det bästa som finns, true story. Ni som dansar vet!

Så musiken dunkar ur högtalarna och jag lever mitt liv! Varför sitta och sura/vara ledsen när man kan vara glad och lycklig?! :D

(bilderna är från förra helgen)


So sick

Jösses vad dåligt jag mår.. Ont i halsen och kroppen, har hosta och feber.. Suger som fan! Skit också.

Kan inte heller sluta tänka på en person som gnager mig i mina tankar.. Ska jag göra si eller ska jag göra så? Ångra det jag gjort eller blicka framåt istället?
Alla frågor som cirkulerar i mitt huvud..

Pratar dock med världens bästa människor i Voxer som hjälper mig med allt och får mig på bättre humör :D Älskar er mina fina, fina, fina vänner! Ni är guldvärda <3


Sleep all day and party all night

Har finbesök från Värnamo, Malins pojkvän Mattias och kompisen Jonte :)

Vart nere på gröningen igårkväll och natt typ och idag bär det av till Danmark och sen party all night ikväll, woopwooppp!


Skolavslutning

Då bär det av till skolan en liten runda för att ha skolavslutning och sådär.
Mina kompisar övertalade mig att ha klänning.. Så tänkte bjuda på dagens outfit när jag ändå håller på ;)


Kisses

True or not? I think it's hot ;)


Just nu: Sleep tight

Tänkte passa på att vara lite trevlig och önska god natt! Hihi.
Så sov gott alla där ute, hoppas ni får en god natts sömn :) för det hoppas jag på att jag kommer få (:


Tisdag

Åh, har knappt kunnat sova något i natt, har det inte varit för varmt så har det varit för kallt i rummet.

Var inne en runda och köpte lite fika i stan och nu är jag påväg hem för att käka lunch och ta ett långt, varmt bad.

Försvinn förkylning, försvinn!


Måndag

God kväll!

Idag var det dags att lämna in våra datorer i skolan, så nu blir jag utan bärbar dator över sommaren.. Sådär kul. Blä också!

Vart en runda på GinaTricot innan, igen. Jag måste verkligen sluta med impuls köp känner jag så att det inte slutar olyckligt = inga pengar kvar.
Visar upp vad jag köpte typ imorgon :)

Så nu sitter jag och dricker en kopp varm choklad, har precis duschat och pysslat om mig själv lite för att bli frisk så snabbt som möjligt. Ska alldeles strax lägga mig i sängen och försöka sova, tror inte det kommer bli jätte svårt då jag har varit trött i princip hela dagen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3066446/images/2012/pic_205347392.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3066446/images/2012/pic_205347392.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3066446/images/2012/pic_205347518.jpg" class="image">


Söndag

Äntligen har jag packat ner allt och stängt väskorna. Åker nämligen till mamma idag (som varje söndag då jag bytar "hem").

Så ska hem där och packa upp.. Och vila resten av dagen. Kanske sova en liten stund för att repa mig och bli frisk så snabbt som möjligt.

Peace


teenagerposts.tumblr

Bjuder på dessa "teenagerposts" ikväll, det får tolkas som det vill men det är typ så jag känner just nu..

Sjuk..

Ligger just nu i min onepiece på sängen och degar. Känner mig förkyld. Ont i halsen och är snörvlig :(

Jag tror att jag behöver mycket sömn, mat och varma kläder för att återhämta mig så snabbt som möjligt.. Speciellt till helgen.. Då måste jag vara fit for fight!


Natt humor

Hahaha.. Oj vad allt blir mycket roligare när man är övertrött. Nu har jag passerat min trötthets svacka så nu är jag skit pigg istället.. Jadå!


Fight for you

Ny favorit låt, älskar verkligen den! Big love.

"I don't wanna live another day without your body next to me"

- Jason Derulo, Fight for you




Empty words

Tända ljus, skön musik och chill "mode" på är det som gäller ikväll.
Inte speciellt kul att spendera sin kväll ensam på sitt rum, men ibland är det väldigt behövligt och jag känner att detta är en sådan kväll.

En massa tankar på allt möjligt snurrar runt i mitt huvud och jag vet inte riktigt på vilken fot jag ska stå på.
Mitt hjärta säger en sak, medan min hjärna försöker vara klok och säga emot.
Ibland är livet för komplicerad för att försöka sig på att förstå.

Jag är så rastlös.. Känner för att göra något crazy, något jag aldrig gjort förut.
En roadtrip eller en resa utomlands med sköna vänner.. Något spontant!

Bilden är från i eftermiddags @Malins place!


Fredag

Ligger här i sängen med Malin och har precis kollat på House of Wax, jag har sett den några gånger innan men den är lika äcklig varje gång jag ser den.. Usch. Inte speciellt "läskig" som andra skräckfilmer, utan mer äcklig! Bläää!

Vi planerar även lite inför nästa helg, då kommer det bli sjukt nice, heheh ;) mer om det senare!


Träna så det ryker

Godmorgon!

När jag vaknade för cirka 20 minuter sedan kände jag mig väldigt motiverad att träna. Har inte varit på Aktiverum och tränat på ett tag, så kan bero på det.
Så därför tänkte jag bjuda på hur min träningsvecka antagligen kommer se ut nästa vecka!

• Måndag - Styrketräning
• Tisdag - SH'BAM
• Onsdag - SH'BAM + CX
• Torsdag - (Jobba..)
• Fredag - Styrketräning
• Lördag - (Jobba..)
• Söndag - (Vila)


Just nu: natt skype

Sitter och pratar i Skype med Malin & Jonte. Ska dock lägga på nu för jag börjar bli super trött.. Fick sitta i garderoben och prata också för att undvika att väcka pappa.. Så nu ser jag fram emot att få krypa ner i sängen ;)