A fresh start

Tänkte gå i två av mina vänners fotspår och byta bloggportal, känns rätt just nu med en förändring.
Ni hittar numera mig här: www.oliviajosefin.forme.se

 


Sweat is fat crying

Har nu bestämt mig för att sätta igång med träningen på riktigt nu efter ett ganska långt uppehåll. Har inte haft tid faktiskt, jobbat så pass mycket de senaste veckorna så är helt slut men... cash is king. Åter till träningen, tänkte försöka starta imorgon då det är en ny vecka med nya möjligheter att försöka skippa skräpmaten, äta en smula nyttigare och känna mig som hemma på gymmet igen. 
 
 
I will win, not immediately, but definietly

All the same

Är helt slut efter i princip en veckas arbete i Helsingör, jobba imorgon också sen är jag ledig söndag i alla fall. Alla mina dagar har sett exakt likadana ut. Vakna, frukost, buss, båt, jobba hela dagen, äta middag/kvällsmat i DK, båt, buss, övningsköra (vissa dagar), duscha, sova. Har inte ätit hemma på hela veckan, känns lite annorlunda men lika glad är jag för det.

I och med att jag inte längre jobbar på busfabriken (lång historia) så har jag verkligen lagt ner min själ i jobbet i Helsingör vilket känns super.

Övningskörandet går också bra, likaså teorin. Pluggar på och kör så mycket som möjligt och med denna farten är jag beslutsam att klara mitt mål i December. Glad tjej!