Tabata


Kvällens pass avklarat. Kände mig tvungen att bränna bort lite av lunchen på restaurangen med de "gyllene bågarna" = MC..


Just nu


Är i fotostudion med mina fina friends och fotar till våra projekt, super kul!! Alla har olika teman så resultaten kommer senare! Kan avslöja att mitt tema har med träning att göra såklart!


Fitness inspiration

 
Lite fit inspo såhär på kvällen, kände att det behövdes just ikväll!
 

Girls night out

Hade en awesome kväll med Malin igår. Lite pre-party hos henne innan vi drog ut i stan.
Tack för kvällen vännen! Och för lånet av tröjan som ni kan se på bilden, haha. Har tyvärr ingen bild på ryggen men den är helt öppen nästan ner till svanken. Sjukt snygg!


Spinning


Idag var det spinning på schemat och det kändes super! Det var faktiskt mitt första "riktiga" spinningpass idag (körde dock 30 min på nyårsafton).
Ser redan fram emot nästa pass och den härliga träningsvärken som kommer smyga sig fram imorgon och speciellt i övermorgon!

Bilden: Införskaffade mig en extra sadel som man trär på, på spinningcykeln för att minska smärtan i rumpan.. Fungerade super!


Onsdag


Hade en kort skoldag idag, skönt! Åkte hem vid 12 och käkade lite, kollade lite tv serier och tog en powernap innan det var dax för några timmars jobb.

Hem och käka igen och nu sitter jag och pluggar Naturkunskap och ska snart in i duschen.
Inte någon speciell händelserik dag men ibland kan det vara skönt faktiskt.

Ha en fortsatt bra kväll, för det har jag planer på att ha!


CX + Boxning

Inledde kvällens träning med CXWORX och Boxning efter det.
Kände efter uppvärmningen av Boxningen att maten som jag ätit under dagen ville smyga sig upp.. Men icke!

Båda passen gick super bra. Klara är världens bästa träningskompis! Peppar mig och ser till att jag gör rätt och sköter mig, det behövs haha!

Tyvärr så hände det något med mitt knä ganska tidigt in på boxningspasset så det svullnade upp en smula och jag kunde varken göra knäböj eller upphopp.. Men det sistnämnda brukar jag aldrig eller jag gör det aldrig ändå, för min sjukgymnast har avrådit mig att göra det.

Så nu blir det styrketräning i gymmet ett tag framöver för att stärka mitt knä och målet med detta är att jag inom en snar framtid kan klara mig utan mitt knäskydd!


Torsdag

Idag gick skoldagen himlans fort, hade bara en lektion sedan slutade vi för dagen. Jag klagar inte!
Efter det drog jag hem en sväng till Malin, käkade lunch och kollade på Drag me to hell, en skräckfilm för er som inte förstår det som handlar om en tjej som blir hemsökt av demoner i princip, ganska bra.. Men inte en av de bästa filmer jag sett.

Jag funderar på att göra ett inlägg på mina top 5 skräckfilmer sen, vad sägs om det?

Drog i alla fall hem från Malin vid halv tre, hann komma hem och käka halva mitt mellanmål innan Louise klev in genom dörren. Hon kom in om en kort sväng för att snacka lite i och med att hennes praktik ligger ganska nära mig.

Sen göra v mig snabbt för att skynda över till jobb (Aktiverum). Fick hoppa in idag igen, precis som igår men jag klagar inte här heller. Jag älskar verkligen att jobba!

Så nu sitter jag här och andas ut med en kopp te, super smarrigt.

Bilden nedanför är från min nya fotoblogg som vi fick i uppgift att skapa igår, länk kommer när jag är helt klar med designen.


Modevisning

Kom hem från Drottning Blankas modevisning på The Tivoli för ett litet tag sedan och nu är jag helt slut!
Var där tillsammans med 3-4 andra från skolan typ och fotade. Super kul!!
Men resultaten får ni inte se förens imorrn då jag i princip däckar vilken sekund som helst i min säng.. Dagen har i alla fall varit super! Fick även en ny uppgift idag som jag också berättar om imorgon, så kul! :)

Natti!


Tabata

Kom precis hem från gymmet. Körde Tabata med Klara, puha! Idag var det tufft. Känner dock att jag kan/ska ha tyngre vikter nästa gång.. Vilket är bra.. Utveckling är nämligen det jag strävar efter!


What you eat in private, you wear in public

Dax för lite tränings inspiration, det var trots allt ett tag sedan sist.
Glöm aldrig att du tränar för dig själv, för att din kropp och ditt sinne ska må bra. Strunta i vad alla andra tycker, det är svårt, jag vet.. Men man kommer längre då.
Keep fighting!

"What you eat in private, you wear in public"


F*CK 17..

 
Idag fick jag en liten knäpp på näsan om hur verkligheten kommer se ut för mig cirka 11 månader framöver. Jag har för det mesta äldre kompisar som dels går i min klass, på skolan och utanför. Om de inte är äldre än mig så fyller de år tidigare än mig på året och när man är 17 år, vilket är en meningslös ålder enligt mig då ingenting sker så finns det många problem.. dock ett speciellt.
 
Tänk dig själv, du är 17 år, alla dina kompisar är 18 år och kan gå ut på krogen, men inte du. Jag fyller år den 15:e December och just detta året så är det inte kul någonstans. Det är hemskt tråkigt om jag ska vara helt ärlig.
Jag vet att det bara är en "fas i livet" och en ålder som man ska "komma över" och att alla har gått igenom det.. men det var först ikväll som det verkligen kändes tungt och sjukt tråkigt att jag fick stanna hemma istället för att hänga med ut. 
 
Innan denna händelse ikväll inträffade så har jag försökt att tänka positivt, "passa på att spara dina pengar, din tid kommer, ta en mysig hemmakväll istället" ungefär.. Men nu när det blev så verkligt så är det svårt att tänka så längre. Visst, att festa flera dagar i veckan eller varje helg i flera veckors sträck är inte riktigt min grej, men när man blir "nobbad" att vara med sina kompisar (menar när verkligen alla mina kompisar kan gå ut sen) pga sin ålder, så känns det jobbigt. 
 
Men.. bättre tider kommer. Nedräkningen har i alla fall börjat, 11 månader och 3 dagar kvar typ, sjukt. Men en positiv sak är att nu framöver ska jag lägga ner hela min själ i träningen och verkligen göra skillnad både på insidan och utsidan av min kropp. 
 

80's

 
Har suttit och redigerat mina 80-tals bilder från fotograferingen idag i Photoshop ett bra tag nu, minst en-två timmar för att få till det någorlunda. Eftersom jag är ny på detta har jag fått klara mig själv idag.
Är sådär nöjd.. nu kan det bara bli bättre i alla fall..
Kommer eventuellt redigera om dem en gång till om jag inte är helt nöjd innan onsdag nästa vecka.
Men jag behöver er hjälp, jag ska välja två bilder av dessa tre, vilka ska jag välja?? Rösta längst ner!
 
 
 

Välj ett alternativ!

  • 1&2
  • 2&3
  • 1&3

Freeblogpolls

More polls: Forum


Vitaminsallad

 
 
Här nedan kommer tips på vad man kan äta och varför.. som dessutom är himlans gott och nyttigt för kroppen! Inte ofta man hittar sådant! Dessa nedanstående frukter är bra för dig, du går inte upp i vikt om du äter dem, bättre kan det knappast bli? Läsvärt, vad de innehåller och varför du bör äta den. 
 

Mango

Innehåller: En cocktail av anti­oxidanter, C-vitamin och kalium. Den är också full av karoten som omvandlas till A-vitamin i kroppen.

Vad gör den för dig? A-vitamin är bra för synen, skelettet, huden, slemhinnorna och ­immunförsvaret. Mangon innehåller också en hel del ­probiotika som boostar immunförsvaret och tryptofan som höjer kroppens sero­tonin­nivåer och gör dig glad.

 

Apelsin

Innehåller: Citrusfrukten är naturligt rik på C-vitamin och A-vitamin.

Vad gör den för dig? ­Kroppens reserver av C-vitamin töms av stress så det kan vara extra bra att äta apelsiner just under stressiga perioder. C-vitamin hjälper också kroppen att ta upp järn ur maten.

 

Äpple

Innehåller: Massvis av fibrer samt vitaminer som A, B och C.

Vad gör det för dig? Äpplet är din bästa vän i kampen mot ett ökande midjemått och diabetes. Speciellt nyttigt är det ­fiberrika skalet som innehåller ämnet pektin som sväller i magen, gör dig mätt och stabiliserar ­blodsockret. Resultatet blir mindre insulin ­i blodet och en smalare midja.

 

Hallon

Innehåller: Mangan, C-vitamin och massvis av fibrer, också en hel del B2-vitamin, magnesium och kalium.

Vad gör de för dig? Hallon är de mest fiberrika bären av alla. De anses också extra bra för fettför­bränningen eftersom de innehåller ett slags ketonämne som ökar förbränningen. I en studie från universitetet i Arizona kom man fram till att hallon kan få dig att förbränna hela 30 procent mer fett när du tränar.

 

Kiwi

Innehåller: Hela ­dagsbehovet av C-vitamin – och inte nog med det. När fors­kare på Rutgers-universitet i Norge analyserade 27 olika frukter fann de att kiwi var den mest närings­mässigt täta av alla frukter och hade även den högsta koncentra­tionen av vitaminer och ­mineraler.

Vad gör den för dig? Du blir pigg! Kiwi är kanon om man har låga järnvärden i kroppen. Att äta två kiwifrukter per dag under 28 dagar har också visat sig sänka blodfetter med hela 15 ­procent. Expert­er tror att ­effekten kan bero på kiwins höga halter av antioxidanter.

 

Banan

Innehåller: Kalium, ­magnesium, folsyra, kalcium och mycket B-vita­miner.

Vad gör den för dig? Det höga fiberinnehållet i bananer håller ­magen i trim och skyddar mot både magsår och PMS. En banan täcker också hela dagsbehovet av resistent stärkelse på 12,5 gram. Man har sett att personer som äter mycket resistent stärkelse förbränner nästan 25 ­procent fler kalorier per dag. Kaliumet kan också lugna en svullen mage.

 

 



Foto time!

Godmorgon!
 
Inleder dagen med 1,5 h matte sen slutar vi för dagen.. dvs jobba hemifrån istället. Så jag och Malin, kanske några till ska ut efter mattelektionen sen och fota lite. Vi fick en ny uppgift igår om 1900-talet där jag som är ny fick välja själv vilket område jag ville ha, så jag valde 80-talet. Tänkte att det kunde vara kul med lite färg och så. Det blir nog bra!
 
En del av packningen jag la fram igårkväll, let's do this!
 

Changes

 
Idag tog jag ett stort steg i skolan och bestämde mig för att genomföra det jag funderat över och långt innan lovet.
När jag började på LBS (ljud och bildskolan) så var jag helt övertygad om att film var det rätta för mig och jag tyckte att det verkade vara super kul och lärorikt. Det stämde också, men inte det sista.
 
Mitt intresse för film och TV produktion finns fortfarande kvar, men inte alls lika starkt som det var förut. Det är väl inte riktigt något för mig.. så idag gjorde jag en sak som mina klasskompisar blev ganska chokade över, i och med att jag bara pratat med mamma och pappa om detta innan. 
 
Jag har nu bytat från film till foto och det känns super! Jag vet att jag kommer få riktigt mycket att göra och att jag har en hel drös med uppgifter nu släpandes efter mig, men detta löser vi detta också. Måste tänka positivt!
 
Så vi fick en ny uppgift redan idag och imorgon blir det jobb direkt. Skönt att få komma igång direkt! Mer om uppgiften imorgon..
 
En av våra första fotouppgifter precis när vi började första året. Ett tag sedan nu.. Tiden går så himla fort!
 
 

Grattis på födelsedagen..

Världens bästa pappa! Idag firades min pappa med paket, godis och kvalitetstid med mig, världens bästa dotter på Helsingborgs arena.
Kollade på handboll Sverige - Island och Sverige vann, gött!
Super kul var det och jag har haft en super bra dag, pappa likaså.

Är super trött nu så laddar upp inför en lång skoldag (08:05-16:00) imorgon genom att lägga mig någorlunda i bra tid. Sweet dreams!i


Måndag

Började dagen med att möta upp Louise vid stattena för att ta bussen till hålan Hyllinge för att göra naglar hos en tjej som bor där.
När vi var framme med bussen så gjorde vi ett kort stopp på vägen för lite "färdkost" som bestod av varsin Vanilla latte från EH och sen var vi på g igen!
Efter en HALVTIMME gåendes hittade vi äntligen dit vi skulle.. Dock gick vi inte samma sträcka på vägen tillbaka igen vilket var skönt!

Sen käka fort som attan för att sedan slänga sig på bussen och precis komma i tid till jobbet halv fem.

Vi har haft en super bra dag och jag vart supernöjd med mina naglar, Louise likaså!


Magic Mike

Startade nyss filmen Magic Mike, har sett fram emot att få se den ett tag nu! Den verkar bra änsålänge med nice skådespelare osv! Vi får väl se!


Shopping time

Har spenderat hela dagen med Louise på väla, har shoppat gärnet! Hittade dock inte allt jag letade efter, men detta är alltid något.

• Nya converse
• Sport BH
• Träningsbyxor
• Puderrosa örhänge
• BH x2

Har precis ätit tacos med mammi och ska nog dra hem en sväng till Louise nu igen och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!


Godmorgon

Sitter i skrivande stund och äter frukost som består av en skål med fil och flingor, ett glas juice, en kopp varm choklad och en vitamintablett. Bra start på dagen!
Ska snart möta upp Louise (äntligen!) och sen drar vi först till hennes praktikplats och efter det bär det av till väla för shopping och mys!

+ dagens outfit, dvs:
Tröja från Bondelid
Jeans från Ginatricot


Min fina vän!

Möttes av en överraskning när jag träffade finaste Klara på gymmet för någon timme sedan. Min fina vän gav mig en försenad födelsedagspresent, blev sååå glad! Tack fina du! Du vet precis vad jag tycker om!
Men chokladet får vänta tills helgen.. Hihi..


Boxning

Kom precis hem från Aktiverum. Helt darrig och svettig som gud vet vad, haha.. Kan knappt skriva bara som mina händer darrar. Men kul var det!
Ska försöka köra ett boxpass i veckan, tisdag eller torsdag spelar ingen roll men det är mitt och Klaras lilla mål.
Nu blir det något litet att äta och sen väntar en underbar dusch!


Dagens outfit

Godmorgon! Tänkte bjuda på dagens outfit såhär en torsdagsmorgon. Blir snart upphämtad av morfar, lunch hos honom och mormor och bara mysa och ikväll blir det gymmet igen.

T-shirt: EdHardy
Jeans: Ginatricot


Gott nytt år!

Watch out 2013, here I come!