Fredag

Dagen började med matte i skolan en och en halv timme, sen fick vi faktiskt sluta. Ingen idrott för oss som är nöjda med vårt betyg och engelskan var inte obligatorisk.

Så jag, Valle och Malin drog ut en sväng till väla klockan tio på förmiddan och strosade runt lite. Efter lunch, tillbaka till skolan och hämta datorväskan och sen vidare hem till Malin, jag och hon bara.
Var hos henne några timmar sen blev jag upphämtad av pappa och ikväll har vi avnjutit en lovely pizza och kollat Robin Hood som jag nämnde i förra inlägget.

Ska inte jobba imorgon och det är första gången på cirka tre helger jag inte gör det så det ska bli SÅ otroligt skönt med sovmorgon eftersom jag inte fick det någon dag förra helgen heller..

Kan sammanfatta det kort att min fredag har varit super med hemmakväll och en massa mys!


Just nu

Kollar Robin Hood på kanal 3 med pappa. Filmen är snart slut dock, har varat sedan klockan åtta. Suveränt bra film!


Sov gott

Ska krypa ner i sängen alldeles strax efter att jag har druckit upp min kopp varm choklad.
Har så himla ont i halsen så tänkte att det kunde lena upp en aning. Dock är det bättre att äta/dricka något kallt när halsen är svullen för då går svullnaden ner istället för att eventuellt irritera halsen när man äter/dricker något varmt..

Sov gott i alla fall!


Just nu

Är på väla med mamma och shoppar lite julklappar till familjen och både födelsedagspresenter och julklappar till mig också. Mys!


Hollister love

Ett besök på Emporia i Malmö för att shoppa på bland annat Hollister är inte långt borta! Can't wait!
 

New in

Jag har verkligen världens bästa pappa som överraskade mig med en ny hårfön som låg på sägen när jag kom hem idag! Den andra luktade brandrök när jag använde den igår så vi fick slänga den.. Tyckte om den sååå mycket, har haft den för evigt känns det som men nu är det dax att förnya sig med en ny!

Kan också meddela att den var super bra! Blåser både varm och kall luft som man önskar och håret blir torrt på nolltid, love it!
Tack pappa!


Förkylning på g?..

Ligger i sängen och ska alldeles strax släcka lampan. Försökte komma i säng tidigt idag och det gick väl sådär bra.. Jag mår tyvärr inte så bra. Känner mig varm/kall om vartannat, ont i halsen, näsan rinner/är stopp och huvudet känns tungt. Är ganska säker på att en stor förkylning är påväg nu.. Så stannar hemma från skolan imorgon för att kurera mig och sova och vila bort förhoppningsvis en del av förkylningen.

Sov gott!

Bilden: från jobb idag (Aktiverum) nyförvärv i barnrummet, nya filmer och pennor inköpta av mig på Ullared!


Shopping Ullared

Har haft en underbart rolig dag på Ullared med Mamma, Linda och Louise! Kom hem med en hel del saker men under min vanliga budget så det var skönt i och med att jag inte får lön förens på tisdag. 
Handlade en del till barnrummet på Aktiverum och annat smått och gott nödvändiga saker.
Vi kan summera det såhär att jag är nöjd över dagens inköp! Jag har dock handlat lite mer men som är hemligt, som julklappar osv och klädesplagg får ni se bilder på när jag använder dem!
 
Vår nya dörrmatta (är himla trött i benen, därav benens pose)
Perfekt!
 
Louise.. vad ska man säga? Haha, min tur kort därefter! Mycket härliga skrattattacker och fnissanfall kan jag lova!
 
Älskar lampan! Pappa vart imponerad hur bra den passade in i vårt vardagsrum.
 
Lite smått och gott jag fick med mig hem.

Ullared here we come!

Godmorgon alla morgonpigga människor!

Just nu sitter vi i bilen påväg till Ullared!! Ska bli så himla kul att shoppa på riktigt, billigt och bra kvalité, vad mer kan man begära?
Är faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, flög iprincip upp ur sängen när klockan ringde.
Happy sunday!


Lördagsmys

Ikväll har jag och mamma bara varit hemma och myst framför TVn iprincip. Vi har ätit mammas goda pastagratäng och har varit en snabb runda på Maxi och varit hos mormor och morfar för att låna deras bil (den är mycket större än vår) till imorgon.

Tidigt i säng ikväll igen för imorgon ska jag, mamma, Louise och mammas kompis iväg på roadtrip.... Ni får reda på imorgon vart vi ska!


Uppe med tuppen

Ingen sovmorgon alls denna veckan.. Upp tidigt idag (7) för att åka till jobbet (Aktiverum). Trött som Gud vet vad sitter jag nu här med min tredje kopp kaffe på under en timme och försöker piggna till.. det kommer snart kan jag lova!

Jobbar till kvart i tolv sen får jag se vad som händer under dagen!


Borgen

Har precis jobbat några timmar på Borgen, så kul! Fick lära mig en massa nya saker idag och jag tycker enligt mig själv att jag lär mig snabbt.

Idag fick jag hålla i samma station som förra gången (dvs första gången jag jobbade där) vilket var skönt och bra att repetera den stationen så nu kan jag den utan problem!
Fick utbildning i ytterligare en idag vilket var spännande. Jag typ flyger på moln så kul jag tycker det är! En aning överdrivet kanske, men ni hade förstått om ni hade varit där, haha.

Dax på onsdag igen!


Ombyggnad

Håller på att fixa ny design till bloggen som ni kan se. Den är inte färdig dock, bilder, text, header osv är inte på plats. Men inläggen och uppdateringen fortsätter som vanligt!
Ha tålamod, ska nog ha fixat det snart!
 

Torsdag

Har varit ute en sväng med mamma på väla, ätit god mat på Graffiti Café , fönstershoppat och önskat mig en massa saker till min födelsedag och julafton. Can't wait!
Har haft en super mysig kväll och nu alldeles strax kallar sängen på mig. Ska försöka få många timmars sömn i natt så jag orkar med jobb både imorgon och på lördag.
 
 
 

Just nu: fotoprojekt

Hjälper mina tjejkompisar att agera modell för deras fotoprojekt. De ska fota modebilder typ så frågade dem om min hjälp :) resultaten kommer senare!


Zumba

Äntligen dax att skaka lite rumpa igen. Var länge sedan sist, Zumba i en timme nu, kör vi!


Old memories

Min gamla blogg sedan ett år tillbaka och mer hittar ni HÄR
 
 


Just nu

Har precis slutat skolan, inte alls skönt nej ;) känn ironin!
Så nu sitter jag på bussen påväg hem till mormor och morfar. Träffar inte de så super ofta så det ska bli kul. Inget planerat sedan tidigare, blir en liten spontanare idag :)


Måndag

Då var det måndag igen.
 
Har faktiskt hunnit med en hel del saker idag. Slutade skolan redan vid halv två, hem och käka lite och kolla på film Klicka på filmens titel för trailer! (After Life).
Sen iväg till Aktiverum för att jobba. Mycket bebisar idag, så otroligt mysigt! Hade tre stycken "under två år" en ganska stor utmaning för mig men det gick väldigt bra då jag börjar vänja mig. Har ju trots allt jobbat på Aktiverum 1,5 år
Käkade igen när jag kom hem och nu ska jag hoppa in i duschen och sen tidigt i säng för att få cirka den åtta timmars sömn jag behöver.
 
Hörs imorgon!
 
 

28 dagar!


Lördag

Godmorgon!

Står just nu och väntar på bussen, ska iväg till Aktiverum för att jobba några timmar.
Konstig känsla när jag gick till busshållsplatsen för några minuter sedan, inte en människa ute.. Känns som jag är helt ensam här i denna delen av Maria Park såhär tidigt en lördagsmorgon..

Senare idag ska jag träffa några kompisar och sen får vi se vart kvällen leder om det blir fest eller myskväll hemma :)


YES!!!

Lyckan som uppstår när jag inser att jag har klarat mitt matteprov (det jag pluggade 7 timmar till igår!).
Fick E, kan inte bli lyckligare!
 
 
Det visar sig att hårt j*vla arbete (som vår rektor brukar uttrycka sig) lönar sig efter allt!

Plugg

Sådärja!
3 timmar i skolan och 4-5 timmar här hemma med matteboken idag. Är helt slut i huvudet nu kan jag säga och ska bara borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen. Prov imorgon och det känns verkligen bra och att allt plugg har lönat sig och kommer visa sig på provet imorgon. Jag hoppas det i alla fall :)

Sov gott!
(Såg bilden på Instagram i morse och tyckte den va såååå söt!)


Just nu

Ska precis börja se "Låt den rätte komma in" på medialektionen.. Det är inget vi väljer själva utan vi blir tvingade att se den, haha.
Har ingen aning om hur den är, det är väldigt olika uppfattningar i hela klassen om den är bra eller ej.. Vi får se!


Bio time

Har precis satt mig på bussen påväg hem från SF. Såg Breaking dawn del 2.. Och den var så sjuuuuukt bra! Helt oförutsägbar, sjukt spännande och galet bra!! Den ska helt klart ses på bio.

Kan förvarna er utan att spoila om något (ni som ska se den) att ni kommer bli totalt överraskade över filmens vändpunkt, trust me!


Skoldeprimerad

Inget går som jag vill just nu. Har smått panik inför matteprovet på fredag eftersom jag antagligen inte kommer hinna klart fast jag har hela dagen idag på mig att plugga så kan ingen hjälpa mig och vad hjälper det liksom om jag ändå sitter fast?

Bio imorgon och på torsdag är det typ för sent.. Blir bara så frustrerad för jag inte förstår alla x, y, upphöjningar och parenteser.. :(

Vill bara krypa upp i sängen med en skål popcorn och en mysig film.


Hmmm?

Har lite att fundera på nu..
• Ragga Dancehall
• Burlesque
• Pole Dance
???


Just nu

Pluggar inför ett matteprov på fredag. Håller verkligen alla tummar jag har för att jag ska klara detta provet.. Väldigt viktigt för att klara kursen såklart och en del av sakerna sitter så det är bra, men fortfarande en del saker som inte gör det vilket är mindre bra..

Nu orkar jag snart inte mer idag utan får fortsätta mer imorgon på resurstiden i skolan och be om hjälp, för det tjänar inget till att sitta hemma och försöka plugga om man inte förstår något..


It hurts

Nu ska jag och min sletna kropp vila och sova ut ordentligt. 9 timmars sömn framför mig ser jag väldigt mycket fram emot!

Har en riktig härlig träningsvärk.. En sådan som man inte kan sätta sig på toaletten, knappt komma ur sängen eller få på sig sina kläder ni vet, true story.
Min stackars rumpa, baksida lår, rygg, axlar, mage och hela armarna bränner.. Ja det finns inte många ställe på kroppen just nu som inte gör det.

Men härligt är det! Och det känns på riktigt att man gjort ett bra arbete på gymmet när musklerna bränner som de gör!

Sov gott :)


Part of me

Ska alldeles strax krypa upp i sängen och kolla på Katy Perrys nya film, Part of me. Den verkar så himla bra! Riktigt härlig och underbar film faktiskt.. håller tummarna! Älskar Katy Perry och hennes musik så att gilla filmen blir nog inte speciellt svårt!
 

Chernobyl Diaries

Var hemma hos Louise i fredags och hade fredagsmys och kollade på film. Chernobyl Diaries. Det var riktigt länge sedan vi båda har suttit och skrikit i varandras öron och fått gåshud över hela kroppen. Helt sjuk film! Rekommenderar den till alla som vill ha en läskig stund oavsett om det är mörkt eller ljust ute. Njut av trailern!
 
 

Saturday party

Iväg på fest med Louise och Malin denna lördagskväll, kommer bli awesome!


Instagram

Glöm inte bort att ni även hittar mig på Instagram! @oliviajosefiin


I did it!

Jag vet nu vad Tabata är.. Högintensiv träning i 20 sekunder med en övning och vila 10 sekunder. Sen om och om igen.

Riktigt tufft pass med en grym instruktör! Ska dock ha tyngre vikter nästa gång då han klagade att jag hade tagit för lite.. Haha. Men svetten rann över allt ändå så jag har inget att klaga på i alla fall!
Men alltid bäst att börja sakta men säkert så man inte drar på sig några skador.

Jag känner redan hur träningsvärken börjar smyga sig på och en lätt svullnad i höger knä tyvärr, men sånt är livet.
Nu väntar en efterlängtad dusch!

Bild: Från ett tag sedan när jag fotade Marcus Tabata pass!


Tabata

Godmorgon!

Börjar dagen på bästa möjliga sätt, med träning!
Ska prova ett nytt pass idag, Tabata där man tränar i intervaller med en övning på t.ex 30 sekunder sen vilar man 10 osv och sen byter man övning.
Något åt det hållet är det i alla fall..

Återkommer med recension någon gång efter passet efteråt, följt av min kväll igår :)


Dagens outfit

Ny skjorta från Ginatricot som jag handlade på "natt shoppingen" eller vad man ska kalla det på väla igår. Super nöjd!
Byxorna som man inte ser så mycket av kommer också från Gina :)


Slanka appen

Två små tips från appen "slanka" för er som vill komma i form och gå ner i vikt.
En super god dessert som jag själv tänker testa snart och ett tips som jag (när jag läste det för några minuter sedan) även testade fast jag inte är hungrig. Kändes lite lustigt men det hjälper säkert!


Vad vill du läsa mer om?

 

The Cabin in the woods

 
Såg denna film i eftermiddags när jag kom hem från skolan. Ensam. Stort misstag. Visst, det var fortfarande ljust ute, men rädd som jag är för skräckfilmer egentligen så var det inte så smart av mig att se den ensam, haha.  Filmen var hur som helst super bra! Tog en liten stund (i princip hela filmen) innan man riktigt förstod vad den verkligen handlade om. 
Handlar typ om fem kompisar som åker ut till den ena killens "kusins" stuga för att festa osv, men det de inte vet är att de egentligen är med i en sorts tv show eller spel, ungefär som Hungergames. 
Se filmen för att få reda på resten och kolla på trailern ovan, sevärd enligt mig!

Love Christmas

Snart är det jul! Haha. Ska pynta hela hemmet med julsaker i början av december oavsett vad mina föräldrar säger! Är super pepp på julen nu och älskar när den mysiga julkänslan och alla julklappar och snön!
 
Hittat massor av fina julsaker HÄR
 

Nytt schema

Verkligen bra jobbat LBS! Inga långa dagar eller så nej? Fram tills jul.. Kul.


Familjemiddag

Har haft en underbar eftermiddag/kväll med pappa, farfar, farbror + fru och mina tre busfrö till kusiner från Stockholm. Inte så ofta man träffar dem som sagt tyvärr så man får verkligen ta vara på tiden när kusinerna växer så det knakar.
Nu åkte de i alla fall "hem" till Ängelholm där de ska sova i natt för att sedan åka hem till Stockholm igen imorgon eftermiddag typ.Tråkigt att inte fira jul med dem i år som vi gjorde förra året.. men i år är det mammas jul så jag ska vara hos henne hela julafton eftersom jag var i Stockholm med pappsen och farfar förra året.
 
Så här kommer lite bilder från kvällen som är tagna som vanligt med min systemkamera, Canon :)
 
Min underbara familj. Jag älskar er!

Just nu

Har precis satt mig och ska börja plugga lite matte tänkte jag eftersom jag inte har pluggat på typ hela lovet.
Med mig som sällskap har jag en burn och min musik i hörlurarna.

Lite senare kommer kusinerna och farfar hit för att käka middag och ha lite Lördagsmys :)


Just do it

Godmorgon!
Nu, efter en burk vanilj kesella och en skål med flingor, off to the gym för antingen 45 min Tabata eller träna själv inne i gymmet. Får se vad det blir. Hepp!
 

80's party

Kom precis till pappa från mamma igen. Hjälpte mamma med hennes 80tals middag/fest och nu skulle de vidare till sundspärlan med Clabbe något.. så lilla jag fick åka hem igen.
Men lika skönt det, "tidigt" i säng för att upp och träna imorgon förmiddag.
 
Här kommer några bilder i alla fall :)
 
Mmm.. piggelin

Mitt lilla hjärta

En av alla mina 6 kusiner. Minstingen, Alex. Kusinkärlek på hög nivå :)


Gone with the wind

Bara jag som sörjer att sommaren är över? :(
Nu är det dock hårdträning som gäller till sommaren 2013, då är det min tur att vara riktigt vältränad!


Malmö

Har spenderat större delen av dagen med världens bästa mormor och morfar i Malmö.
Fick med mig en del saker hem, åt en fantastisk lunch på Jensen's Bøfhus och har bara tagit det lugnt.
En toppen dag helt enkelt!


BodyCombat Halloween

Fotade Bodycombat passet på Aktiverum igår, vart halloween special eftersom det var den 31e Oktober och sådär. Dessa bilder är inte redigerade, men de får duga ändå eftersom jag inte har tillgång till internet på min andra dator där redigeringsprogrammen befinner sig så kan jag inte ladda upp dem.. tjaffsigt värrre.
Här är några av dem i alla fall!
 
(Såg nu också att vissa bilder inte ville vända sig.. orkar inte fixa det så de får vara så! Bilderna hittar ni även på min Facebook för er som är vän med mig där!)
 
Grymma deltagare! Och fantastiskt duktiga instruktörer Andrianna och "gästinstruktör" Martin :)
 
 

Det går bra nu

Höga mål i svenskan i skolan och jag ska nå dit. Jag ska ha mitt A i denna kurs!
De första två uppgifterna (som ni kan se på bilden nedan) har jag fått högsta betyg och det ska fortsätta så! :)