Du och jag under täcket baby

Ligger och chillar i en soffa i skolan och lyssnar på musik.
Denna helg har det hänt en massa saker.. Ojojoj kan jag säga ;)
Tänker dock inte berätta vad som hänt, hihi.

Tjingeling


Right now

Chillar med världens bästa vän, jag älskar verkligen dig Louise! <3

Peace


God morgon

Står och väntar på bussen, sjukt kallt det är! Jag är helt klart redo för sommar nu.. Hehe.

Ha en finfin dag ;)
Peace


Summer glow

Har smort in mig i denna kräm och ojojoj vad gott den luktar!
Hoppas dock den ger effekt också :)

Sitter just nu med Louise och har lite girltalk, mycket behövligt!

Imorgon blir det plugg med Matilda efter skolan, sen mys med Louise på kvällen.

Peace


Bulle

Ojojoj vad schysst av högsta chefen, kolla vad han hade fixat till personalen idag;

Peace


Chillin' at work

Sitter på jobb, Studio Aktiverum och kollar film med just nu fyra barn. Super mysigt faktiskt :)
Alice in wonderland är nice, tur att barnen som är mellan fem och nio år inte får men för livet, haha ;)

Peace


Love

Du är så fin min vän! :)<3


I will always be here

En i min närhet har det ganska svårt för tillfället, därför är denna texten till denna person. Du vet vem du är.
Tro mig när jag säger att jag alltid kommer finnas här för dig, för det är hundra procent sant. Vad som än händer, vad du än bestämmer dig för att göra, vilka beslut du kommer ta, så accsepterar jag det. Jag kommer aldrig att nedvärdera dig på något sätt på grund av dina val här i livet. Du betyder för mycket för mig för att jag skulle kunna göra det. Om det händer något med personerna i ditt liv.. att de kanske inte gillar det beslut du tar så finns jag här för dig att stanna.
Nu när jag fått skriva ut detta vill jag samtidigt passa på att tacka dig för att jag har dig i mitt liv, har haft det i många år nu och jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer förbli så.
Jag kan inte säga att du har förändrat mig, men du har hjälpt mig att forma mig till den jag är. Så mycket kul och så många skratt du och jag har delat tillsammans. Vi känner varandra så pass bra nu att vi till och med avslutar varandras meningar och det känns otroligt bra.
Jag tycker också om att vi inte behöver fråga varandra hur vi mår, för vi vet det redan. Vi kan se det på varandras sätt att röra oss, skriva till oss, tala med oss. Vi kan se det på hela kroppsspråket helt enkelt.
En av anledningarna till att jag skrivit detta är att jag vill få dig på bättre humör och verkligen få dig att förstå att jag aldrig, aldrig! Kommer lämna din sida, som jag redan sagt och skrivit.
Jag älskar dig, du är världens bästa vän.

Shopping


Onsdag

Har precis kommit hem från väla med Maluttis. Hittade lite smycke, visar upp dem sen :)

Vi har även varit inne på Aktiverum i city och fotat till ett fotoprojekt i skolan, faktiskt ganska kul nu när man kommit en bit på vägen :)
Lägger upp de flesta bilderna på Facebook faktiskt, under mappen "Canon EOS 1000D"
Peace

Instagram

Då kör vi ;)


Burn & red bull

Sitter och har matte med mina fina tjejer, jag och Maluttis har precis druckit upp våra energidrickor, mmmm

Peace


Yeah, right


Muffins

Har försökt att blogga nu i typ några timmar från mobilen, men utan framgång! Suck..
I eftermiddags bestämde jag mig hur som helst för att chillaxa idag och inte gå och träna så jag kröp in i min onepiece och kollade lite Pretty Little Liars på datorn, men jag blev så fruktansvärt rastlös så jag drog hem till Malin :D
Vi bakade lite och hade det så kul att vi glömde att hälla i mjölken.. ajdå.. de funkade att äta ändå! Man kan inte begära mer än ätbara saker när jag är med i bilden ;) Tycker Malin ska vara glad att jag inte eldade upp hennes kök eller något, haha!
Imorgon skippar jag träningen igen faktiskt. Känner mig inte alls motiverad för att träna just nu, så jag bestämde med Malin att shoppa istället :D funfun!
Nej nu blire lite PLL och sen bingen, Peace!

Just nu

Har precis haft idrott men vi fick sluta tidigare så jag och Maluttis sprang över hit till Aktiverum för att gymma :) blev lite kondis på bandet och sen ASS attack! Haha rumpmaskinen ;)
Nu - lunch

Peace


Tisdag

Brr.. Det ser kallt ut ute? Hoppas inte det är lika halt som det var i går.. Fick ta miniatyr steg hela tiden kändes det som, haha.
Nu när jag slängde en blick på klockan kom jag på att jag måste snabba mig nu, för att inte missa bussen om typ 40 min!

Så najs att byta om till idrott kläder nu på morgonen, love it!

Tänkte visa en bild på mina finfina skor, hehe :)

Peace


BodyCombat

Har precis varit en runda i duschen, so nice! Ska alldeles strax hoppa ner i bingen och snusa.
Dvs = ska alldeles strax hoppa ner i sängen och sova ;)
BCn gick för övrigt bra idag, kände mig dock lite borta.. kändes som att jag var någon annan stans i huvudet fast jag var där, mina armar och ben skötte sig själva ett tag.. haha.
Sen kom det in en fotograf, blev inte nervös men hade svårt att koncentrera mig, vet inte varför han var där men han tog som tur var mest bilder på Andrianna som var dagens instruktör :)
Dagen avslutas med BodyCombat och dagen imorgon kommer startas på friskis och svettis.. idrott med skolan. Älskar att vi kan åka/gå dit direkt istället för att gå in om skolan på morgonen.
Jag såg förresten en person på gymmet innan.. har först nu börjat inse att jag kommer sakna honom enormt när han inte längre kommer vara där, vilket kommer ske väldigt snart.. för snart!
Men vad ska man göra liksom, inget jag kan göra åt saken fast jag vill! Ni som står mig nära vet vem jag pratar om.

Teaser Trailer

Sitter i skolan och väntar på att dagens sista lektion ska börja, har precis haft lunch.
Fick reda på att vi slutar halv fem istället för fem idag, yes! Basse vår lärare sa att vi har för mycket schema tid av detta ämne, dvs Digitalt skapande så vi kommer antagligen, eller som jag tolkade det.. sluta halv fem varje måndag? Jag håller tummarna!
Vi har i alla fall fått i uppgift att göra en "Teaser Trailer" och det är som en trailer fast lite kortare. Har redan gjort en av serien Pretty Little Liars.. men jag blev inte nöjd så nu börjar jag om helt med en ny film istället..
"The Boy In The Striped Pyjamas". Hittade precis klockren musik till som jag ska fixa senare när jag kommit igång.
Bjuder även på en random men klockren bild! Hehe
Peace

Back 2 school

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott :) nu ska jag masa mig ur sängen och käka lite frulle som kommer bestå av varm risgrynsgröt med kanel och en nektarin vid sidan om, lite mer "mmm" i livet helt enkelt ;)

Ikväll är jag på det igen, BodyCombat står på schemat. Klockren start på veckan (sparka igång veckan bokstavligen!)

Bjuder på en smarrig bild från igår också :)

Peace


Just had to..

Glömde nämna att jag spenderade en del av eftermiddagen när jag kom hem med denna donnan ;)
Payback's a bitch vännen ;)

Låt mig presentera.......................... MINI LOUISE! Haha :)

Peace


Sleep tight..

.. And don't let the bedbuggs bite! Hihi.

Dagen har varit riktigt najs, åkte hemifrån vid nio i morse och vart framme i Malmö vid tio tiden. Kan säga att fast medelåldern av publiken på "Disney On Ice" var typ 6-7 år så var det faktiskt kul! Haha..

Jag tyckte det var så himla kul att få höra och se några Disney sagor igen i och med att jag växt upp med dem. Jag tycker inte om de nya Disney filmerna alls lika mycket som de "gamla" för nu ska figurerna bara se så verkliga ut som möjligt, istället för att behålla charmen och de urgulliga utseendena de hade förr!

Kalla mig barnslig, I don't care för om man har gömt undan sin barndom och lekfullhet så har man inte lika kul.. Dvs låt barnet i dig få komma fram ibland!

Jaja.. Lite taskig som man kan vara ibland, satt jag och nästan hoppades att någon skulle göra bort sig på isen.. Typ ramla. Det hände! En gång bara, de vart så sjukt duktiga alla som var med. Tingeling var lätt sötast, hihi.

Peace and good night



Dagens outfit

Godmorgon!
Nu sitter jag i bilen påväg till Malmö och Malmö arena. Ska nämligen på Disney On Ice med mina små kusiner och mormor och morfar :) ska bli mysigt, hehe.

Peace


Just nu

Sitter och dricker en kopp varm choklad och pluggar lite matte.
Vädret är inte alls kul ute just nu, så tror jag skippar solningen idag och tar det en annan dag. Ska nog inte gå ut alls förutom ikväll om det inte behövs. Brrr..

Peace


SH'BAM it is

Just nu känner jag mig väldigt nöjd med mitt liv. Skolan går bra och banden till nya vänner knyts starkare för varje dag som går. Saker och ting går helt enkelt som på räls.

Jaja.. Jag kom precis hem från Aktiverum, sh'bam blev det idag :) vilket inte alls var tanken från början, skulle inte tränat alls idag, men kände att jag inte kunde låta bli! Så ska in i duschen nu och lite senare ska jag eventuellt över till Aktiverum igen med Malin (för att sola) och ikväll blir det bio med girlsen ;)

Peace


Fika

Fick sluta mycket tidigare idag så har suttit och fikat med Malin, Sonja och Valle :)
Nu är jag på väg hem till Matilda för att plugga lite, duktigt va ;)

Peace


It's friday..

Godmorgon!

Står just nu och väntar på bussen.. Och nej jag har inte försovit mig ;) vi börjar helt enkelt sent idag :D
Ha en bra dag!

Peace


Tidig kväll

Ska faktiskt lägga mig i sängen nu och se om jag kan sova. Tidigt? Jag vet. Men känner att jag behöver sömn, har varit jätte trött idag, speciellt nu i eftermiddag/kväll på jobb.
Imorgon kommer bli en ganska lugn dag i skolan, börjar halv tio och slutar tjugo i ett :)

Peace


Världens bästa mamma

Jag har verkligen världens bästa mamma! Dessa underbart goda kladdmuffinsen låg och väntade på mig nu när jag kom hem, mmmm!

Peace


320 kalorier och 35 minuter senare..

Är ganska trött nu faktiskt. Men är nöjd över min träning idag. Skulle egentligen gått på CX idag, men skippar det för jag har så ont i armarna/överkroppen/axlar ja.. You name it.. Ska i alla fall hem och duscha nu.

Peace


onsdag

Vart på Boxning igår med Matilda.. instruktören sa åt mig att slå hårdare, hon sa att jag kunde bättre och jag slog och slog tills jag inte orkade mer vilket resulterade med att jag träffade helt fel och det kändes som att handleden skulle gå av! (ironi) fast det gjorde riktigt ont. Men efter några sekunders vila så var det finfint igen.. intalade jag mig själv i alla fall!
Idag är det i alla fall nya dag med kondition och CX, nice combo!

Peace

Bjuder på denna snyggingen, mmm!

Mums

Nu ska vi snart ha media som också är den sista lektionen för idag, sweet :)
Ikväll blir det boxning med Matilda, ska bli najs faktiskt, länge sedan nu.

Peace


Godmorgon

Märkte nyss att jag råkade gå upp lite tidigt i och med att vi börjar sent idag, 10:10. Menmen.. Håller i alla fall på att fixa frulle nu :)

Ha en bra dag
Peace


Kärlek


BodyCombat - check
Perfekt start på veckan! Love it :)

Peace


Just nu

Har precis suttit i snart en timme och skrivit på en novell jag nyss påbörjat. Den heter "omöjlig kärlek" och den kommer handla om en pappa och en tonårsdotter som förlorar sin mamma och pappan träffar en ny kvinna som har en son i tjejens ålder, men deras kärlek blir "förbjuden" i och med att de blir "plast syskon" när kvinnan och sonen flyttar in i deras lyxiga villa.

Jag har kommit en bra bit på vägen som ni kan se på bilden nedan :D

Funderar även på att publicera novellen här i bloggen faktiskt.. Har inte riktigt bestämt mig ännu, i så fall kommer den komma i delar så det inte blir så jobbigt att läsa :)

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen och sova.
Peace


Clothes

Känner att det är dax att införskaffa sig lite nya tränings kläder, hittade detta på intersports hemsida, you gotta love it;

Peace

 

 


Lördag

Har precis gått upp.. Inte kul alls faktiskt, det hade varit mycket skönare att bara vända sig om i sängen och fortsätta sova, men what to do.. What to do ;) vem tackar nej till extra cash liksom?
Så jag jobbar mellan 8:45-11:45 och efteråt vet jag inte vad jag ska göra, sova?? Haha får se :)

Peace


Movie time

Är påväg hem till Louise nu för att fortsätta se filmen "jag saknar dig".. Vi fick stoppa mitt i för en liten stund sen för jag skulle hem och käka, men nu är jag påväg igen! Undrar dock vad filmen kommer handla om nu i cirka en timme? The "big moment" har redan varit liksom, menmen :)

Imorgon bitti blir det upp med tuppen för att jobba faktiskt! Ska bli najs :)

Peace


Just nu

På bussen. Ska fixa lite käk när jag kommer hem och sen ska jag plugga lite matte, bäst att ligga bra till så att man inte behöver stressa senare.

Vid fyra tiden drar jag hem till Louise en runda, ska nog kolla film och ha lite fredagsmys och sen blire taco-night at my place, mumsigt värre! Kommer antagligen fresta med bilder senare.

Peace


Sweet dreams


Work

Sitter på jobb (Aktiverum) och passar just nu två killar runt 6 års åldern, de springer runder och leker rövare men klarar sig för det mesta själv så jag går runt och städar och tar det lite lugnt :)
Börjar dock få väldigt ont i magen igen, inte alls kul! Ni killar vet inte vad ni går miste om, hehe ;)

Peace


I skolan

Sitter här med mina friends och har media, foto just nu.. Är dock inte på så bra humör, har så sjukt ont i magen (både tränings och "tjej" värk) det är inte kul alls faktiskt.
Efter detta blir det svenska följt av lunch och engelska och sen slutar vi 14:20 :)

Ikväll blir det jobb, ska försöka blogga mer senare.
Peace


Good feeling

Har precis kommit hem från Aktiverum, Louise gav mig mördarblickar när passet hade varit i ca tio minuter, haha!
Men hon erkände faktiskt att hon tyckte det var helt ok, stolt över henne för att vara första gången :)

Ska slänga mig i duschen nu och imorgon är det skola.. Jippie? Både och faktiskt..

Peace


cxworx

Godmorgon!
Har precis bokat pass till ikväll, blir CXWORX idag igen fast med Louise idag! Ska bli super skoj fast det är ett ganska jobbigt pass, inte jobbigt för konditionen utan styrka och mental styrka haha.. och med det menar jag att man ska intala sig själv att man klarar av det när det känns som att man inte orkar lyfta en ben eller arm till. Det är då träningen är som mest effektiv, när man pushar sig själv att nå längre varje gång.
Peace
(klicka på bilden för att den ska bli större, tror man kan se texten bättre då)

I can relate

Peace

Just nu

Sitter och läser bok nummer 3 i serien jag nyss påbörjat, det är en serie på totalt 10 böcker så jag har en hel del kvar, hehe. Jag väntar också på att mamma ska hämta mig. Vi ska nämligen fortsätta att fixa lite på mitt rum så det är helt klart på söndag när jag kommer dit och ska va där en vecka :)

Peace


shopping

Hittade en hel del på väla faktiskt, men låter bilderna tala för sig själv faktiskt. Har haft en najs dag med Malin i alla fall och nu laddar jag upp inför SH'BAM och Zumba imorgon förmiddag!
Jag och Malin köpte lika dan "tjock"tröja, därav bilden på henne med tröjan på :)
Peace

Just nu

Fika med Malin


godmorgon

Har precis masat mig upp ur sängen, kom knappt upp dock.. har fått en inte fruktansvärd men en rejäl träningsvärk från passen igår och tro mig.. det kommer bli så mycket värre imorgon, haha. Men det är skönt att man känner att man fått ut något av träningen!
Idag ska jag dra ut en liten sväng på Väla och Ikea med kära Malin. Ska köpa nya ben till min säng då jag slängt ut sängramen (vill försöka få ett "vuxnare" rum nu när vi målat vitt).
Detta finns även med på "dagens shoppinglista":
Stadium - kolla rean efter tränings överdrags tröja
New Yorker - mysig "tjock"tröja
The Body Shop - body butter

Senare i eftermiddag ska jag dra hem till mamma så vi får monterat upp min säng och lite så, efter det blir det BC = BodyCombat med mamma och förhoppningsvis Malin och sedan kommer även Louise så ska hon och jag köra lite kondis. Sounds good to me.
Peace

zumba fitness

Sitter här och planerar lite med min nyfunna vän Matilda som precis blivit instruktör på Aktiverum, stolt jag är över henne! Lite avis också.. jag vill med! Men vem vet, det kanske kommer i framtiden, hehe.

Vi har hur som helst kommit fram till att vi ska köra lite Zumba bara hon och jag på tisdag :)
Har en feeling att det kommer bli riktigt roligt, vi får slå våra kloka huvuden ihop och på så sätt förhoppningsvis komma fram till bra saker, dvs nice koreografier tillsammans! :)
Peace

SH'BAM, cxworx & body vive

Har precis kommit hem från Aktiverum, kört tre pass (de som står över inlägget). Vart super roligt eftersom det var "personal träning" så rummet var fullt med duktiga instruktörer :)
Mer info om de olika passen kommer senare.

Peace


BFF

Jag och bästa vännen på bilden :)
Just nu sitter jag här och har inte så mycket att göra faktiskt, ska i alla fall sminka mig innan jag drar till jobb, ska dock jobba en timme mindre än vanligt :/ pga att Aktiverum stänger tidigare idag, men what to do.. What to do som Louise brukar säga ;)

Peace


just nu

"Kylie give me just a chance
Let's go out and dance"

Sitter och lyssnar på den låten nu, väldigt bra faktiskt! Har precis bytt om till träningskläder, eller byxorna i alla fall och dansar runder lite medan jag rensar lite på mitt rum, ska ju måla om till helgen så måste rensa hela mitt rum.

Lite senare kommer Louise hit och då ska vi iväg till gymmet och träna, har fixat så hon kan provträna, wiie! Ska träna skiten ur henne idag! ;)
Fast nä.. vill inte skrämma bort henne från Aktiverum och mig, hehe. Men det är alltid tuffast första gången om man inte tränat på väldigt länge. Men någon gång ska vara den första, så är det bara! :)

Ikväll ska mamma och jag på statsteatern och se "Politik", vet inte exakt vad den handlar om.. hehe, men den verkar vara bra i alla fall, recension eller hur man ska säga kommer antagligen sen!
Det ska hur som helst bli väldigt mysigt i alla fall :)

Peace



hos louise

Sitter som sagt hos Louise nu, har precis kollat ett avsnitt av Vampire Diaries, det första för att vara exakt. Första gången Louise kollar på det, I'm so happy! Själv har jag sett alla avsnitt osv :)

Har varit hemma hos mormor och morfar idag och käkat lunch, sen drog vi ut till väla för några ärende och avslutade med en mysig fika.
Louise skrek mig i örat för cirka en kvart sedan och jag fattade ingenting tills hon tryckte upp sin mobil i ansiktet på mig.. hennes Iphone 4s hon beställt hade kommit nu, haha! Snacka om att jag både blev lite rädd och halvt döv samtidigt!
Så vi ska ut och hämta den snart sen ska dem släppa av mig hemma.
Peace

Just nu

Sitter och myser i soffan som jag typ gjort hela dagen och läser i min bok, väldigt bra faktiskt! Har läst ut den om några sidor så ska påbörja bok nummer två i serien av böckerna sen.

Jag skulle egentligen åkt ut en liten sväng till väla idag men det blev inte av pga att jag kände mig lite hängig i morse/förmiddags, så jag tyckte att det var bättre att ta det lugnt idag istället.
Ska dock ut en snabbis imorrn med mormor och morfar.

Peace

 


2012

Då är det ett nytt år, 2011 har varit riktigt najs så vi får hoppas att detta blir ännu bättre! Är mest glad över alla nya människor jag fått chans att lära känna :)

Här kommer kvällens bilder från igår dårå.

Peace