New in

Hade bara en lektion i morse så vi slutade redan strax innan tio så jag, Malin och Filippa gick en liten sväng till Ginatricot för jag behövde nya byxor osv.. Var på "jakt" efter blåjeans men kom hem med ett par gröna.. Bra där Olivia.. Men de satt så bra och skönt så de fick följa med, samt lite underkläder och smått och gott.

Sedan kunde jag inte hålla mig borta från gymmet heller.. Och Steppen så det blev Step idag med. Men det var typ för lätt (Step 1) så det blev svårt, knasigt att förklara men så var det i alla fall. Nä Step 2 är nog min grej på onsdagar framöver! Love it!


Back on track

Första passet på en och en halv vecka och det kändes i kroppen idag.
Jag cyklade till gymmet (tog 10 min) körde en timmes Step med Saga som instruktör (du är duktig gumman, tvivla aldrig på det!!) och sen cyklade jag hem igen. Det var ganska påfrestande för hela kroppen men framförallt mitt knä.. Kände att det började kännas tungt i knäet redan efter en liten stund på passet.. Och sen blev det bara värre och värre.

Så nu blir det viloläge, lite mat och dusch på det och sen blir det antingen Step eller BodyPump imorgon, har inte bestämt mig ännu. Lutar åt Step för det är SÅ himla kul!!


Beastly

Blev tipsad av en kompis att se filmen "Beastly" och nu ikväll förtjänade jag att ta det lite lugnt och koppla bort allt plugg med en film. Den var super bra! "Basen" av filmen är berättelsen om skönheten och odjuret typ fast en modern version och den är inte tecknad.
Kolla på trailern nedan, helt klart sevärd framförallt ni girls!
 
 

Saturday party

Igår vart det personalfest med jobbet (Aktiverum) så jag och Saga träffades hemma hos mig och bestämde vad vi skulle ha på oss och sånt mys! Sedan drog vi till del 1 av "festen" som bestod av poledance på passion dance studio här i Helsingborg och OMG säger jag bara så svårt och roligt det var! Vi fick oss minst sagt väldigt härliga skratt både med och åt varandra, haha! Efter poledancen så gick vi ner i stan och fixade oss lite och käkade med alla underbara kollegor och hade väldigt trevligt hela kvällen. En väldigt lyckad dag, kväll och natt helt enkelt.
 
På "Aktiverum i City" så fick Saga för sig (med drink i handen) att köra lite step med 15 cm höga klackar.. bra där Saga! Inga stukade fötter som tur var, haha.
 
Finaste nyfunna vännen!

Time for a change

I fredags fick jag äntligen tummarna ur och slingade mitt hår som jag har velat göra hur länge som helst nu! Känns skönt med en liten förändring, fräscht med ljusare hår nu framåt våren och senare i sommar. Can't wait!
Passade även på att göra nya naglar då jag inte alls vart nöjd med mina förra.. älskade färgen och så men de såg för j*vliga ut efter en vecka.. inte så kul. Men nu är tassarna fina igen!
 
   
Vänster: Före
Höger: Efter
Mitten: New nails         

Happy day

Idag har det varit en bra dag! Har dock mått sådär, övervägde till och med att stanna hemma ifrån skolan imorse pga min hemska förkylning och huvudvärk.. men jag kämpade mig upp ur sängen och gick i alla fall.

Idag har vi haft engelska där vi snackade om våra betyg och vad vi ska komplettera för att höja oss osv.. Så jag har en sak kvar att göra sen har jag mitt A, glad tjej!

Efter engelskan var vi tjejer (samma som alltid: Jag, Malin, Sonja, Valle & Filippa) och fotade till våra reklambilder. (Resultatet av mina bilder kommer upp på www.oliviasphotography.blogg.se när de är färdiga!)

Slutade ca 12 och drog hem och insåg att jag hade så mycket plugg så det slutade med att jag la mig och sov någon timme för jag inte visste vart jag skulle börja! Haha..
När jag vaknade hade posten kommit och guess what!! Mina körkortstillståndspapper hade kommit :D så jag ringde direkt och bokade en tid för ett syntest imorgon förmiddag. Snart är det dax att köra, jippie!!'

 

 


Lycklig

Idag har det varit en bra dag! Började med att få reda på mitt betyg på provet = E, är super nöjd med mitt resultat!
Sedan övertalade jag vår ena lärare att skjuta upp ett prov till nästa vecka så det var skönt! Och till sist fick jag även reda på att jag skrivit mitt sista matteprov på gymnasiet!! Helt sjukt härlig känsla.. Jag satte upp ett mål och uppnådde det, the best feeling ever!
Bilden nedan talar för sig själv, god kväll!


Last couple of days

En liten update om vad som hänt de senaste dagarna.. 
Igår hade vi matteprov och det gick bra, hoppas jag. Vi har inte fått betyg ännu men jag håller tummarna för ett "E" dvs ett godkänt.
Efter skolan åkte jag och Malin ner till GA torget och handlade jordgubbar.. kolla in de stora lådorna på bilden nedan! 20 kr styck kostade dem, sjukt billigt och de var riktigt goda kan jag lova! Så kan tipsa er att åka ner där och handla god och bra frukt till ett riktigt bra pris.
Hemma hos Malin kollade vi lite Gossip Girl och filmen "When a stranger calls" sjukt bra! Jag kollade även igenom hennes körskoleböcker.. jösses säger jag bara, så mycket det är man ska lära sig!
 
Så jag ska själv ta tag i grejerna och skaffa hem lite papper för tillstånd och gå handledarkurs med mina föräldrar så jag också kan börja! Har inte planer på att köra upp förens nästa år dock i och med mörkerkörning osv när jag fyller år (December) så får nog vänta tills det + all snö och det dåliga vädret det halvåret är över!
 
Idag har jag jobbat lite, sju timmar på Busan (Busfabriken) och hade kalas hela dagen. Sjukt kul! Är dock ledig imorgon vilket ska bli skönt för både min hals och öron som ömmar pga ljudnivån och med min förkylning och lock för öronen är det nog bäst att stanna hemma och vila imorgon.
 
Åt för en liten stund sedan en underbart god pizza med papi och snart ska vi krypa upp i soffan och kolla någon film, vet inte vilken ännu men det lutar åt någon action tror jag.
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!
 
 

 

Matteprov


Sneak Peak

Har precis blivit klar med ett fotoprojekt i skolan som heter "så är inte verkligheten" och här kommer en liten sneak peak.
 
Gå in på
www.oliviasphotography.blogg.se
för att se alla bilder!