Fitness inspo

Är så himla inspirerad just nu att bygga muskler och bli mer hälsosam, efter Turkiet kör vi!


Fredag-Lördag

Oj vad lyckad kvällen vart igår! Förfest i Mörarp, sen in mot stan och festivalen och efter ett antal timmar med härliga människor, hem till min sköna och trogna säng, så otroligt skönt att få vila fötterna och kroppen under täcket! Hur var din kväll igår? ;)


Festival dag 2

Festivaldag 2. Lika fint väder idag som igår, härligt!

Som planerna ser ut nu så åker jag in en sväng med Klara till Danmark när hon slutat jobba, träffar upp våra killkompisar där och är där ett tag.

Sen drar jag tillbaka till Helsingborg för att spendera några timmar på festivalen med förhoppningsvis Malin eller Anny, vi får se hur det blir.

 

Hoppas ni får en trevlig eftermiddag och kväll, för det har jag planer att ha! :)


Festival

Äntligen! Dags för Helsingborgsfestivalen 2012. Ut på stan och träffa härliga människor, kränga donuts och åka karuseller. Plus Loreen ikväll, kan det bli bättre?! :D


• GinaTricot underwear •

Hittade Super söta trosor från ginatricots hemsida, får nog ta mig en runda i stan snart! ;)


Onsdag

Idag har det gått undan på riktigt. Började med att missa bussen halv åtta på morgonen, skulle börja jobba 08:45 och slutade 13:15.. Sen direkt ner på stranden till mamma och pressa i solen lite.. Efter två och en halv timme var det dax att dra sig hemåt igen för att jobba för andra gången 16:30-19:30. Avslutade dagen med en mysig grillning hos farfar med pappa och kusiner med familj från Stockholm :) Här kommer dagens outfit samtidigt;


WorkWorkWork

NU måste jag verkligen sova, men vill inte, kan inte! Det finns så mycket annat att göra än att sova när man inte är trött. Någon som håller med mig? Kan till och med tänka mig att städa för jag inte kan sova, galet! Men imorgon i alla fall blir det jobb dubbelt upp, först hela morgonen och förmiddagen sen ner på stranden 3-4 timmar mitt på dagen och sen tillbaks till jobb.. Kommer avsluta kvällen med grillning hos farfar med pappa, farbror, min ingifta faster och kusiner. Sov gott :)


Tisdag

Har legat på stranden och stekt med mammi och två av hennes kompisar ganska många timmar idag. Vart även ett par dopp i havet, kallt som tusan men uppfriskande! Nu väntar en behaglig dusch och sen insmörjning av after sun med cocos doft :) + en ansiktsmask på det, sen är allt kalas bra!


Måndag

Hej hopp! Har inte haft tid att lägga in bilderna i datorn från systemkameran ännu, men ska göra det så fort jag får tillfälle till det! Igår kom kusinerna från Stockholm hit, bor hos farfar super mysigt :) Idag har vi varit en runda i Helsingör, gått runt och haft det mysigt och ätit pølse och glass! Nu sitter vi på mitt jobb och myser, slutar snart och då blir det väl hem och äta middag eller något sådant! Hehe


BonBon-Land

Godmorgon!
 
Då sitter man i bilen med mormor, morfar och två trötta men förväntansfulla kusiner påväg till Danmark. Dagen ska spenderas på nöjesfältet BonBon-Land. Var där förra året också (har nu blivit en liten tradition varje år) och det är alltid lika kul varje gång. Perfekt nöjespark för barnfamiljer, speciellt med mindre barn! Finns dock attraktioner som är för oss lite större också, tur är ju det!
Kommer fylla på med bilder då jag har med mig min systemkamera, men sålänge får ni några bilder från förra året :) 
 
 
Ha en bra dag för det har jag planerat att ha :)

Sleep tight

Försöker verkligen somna men utan framgång, är pigg som ja gud vet vad.. Ska upp igen om ca 7 timmar. Snacka om att jag har en aning brist på sömn denna helg, men what to do what to do. Ska på en trip imorgon och blir borta hela dagen, skriver när jag sitter i bilen sen! Sov gott kompisar :)


Just nu

Har jobbat färdigt för idag så nu åker jag hem till mormor och morfar och solar i deras trädgård :) skönt med lite sol!


Torsdag

Dagen har sett ut såhär.. Tänkte gå bort till kurirlivs och handla lite men eftersom det regnade i morse så struntade jag i det så jag bestämde mig för att dammsuga istället.. Sagt och gjort och utan att tänka mig för så lyfter dammsugaren i själva plaströret istället för i handtaget på dammsugaren.. Så detta resulterar såklart med att den lossnar och går sönder, panik! Så mamma och jag fick hjälpas åt innan ikväll att försöka tejpa ihop den.. Det ser OK ut nu, men resultatet visar sig först när vi dammsugar nästa gång!

 

Sen åkte jag hem till mormor och morfar för en himmelsk god lunch! (som vanligt) mormors mat går inte att jämföra med någon annans, så är det bara :) Efter det åkte jag hem och gick i princip direkt över till jobb efter jag sminkat mig och bytt om.

 

Nu ligger jag här och ska försöka sova, upp och träna imorgon sen eventuellt 19 års fest på kvällen, får se hur det blir, annars blir det mys framför TVn istället i och med att jag ska upp och jobba på lördag.. Sov gott mina vänner!


Instagram

@oliviajosefiin ... Följ mig vettja!


Onsdag

Powernap - check Dusch - check Nu, pasta carbonara till lunch, mmmh!


Zumba

Startar dagen med ett härligt Zumba pass, perfekt att skaka godmorgon hela kroppen så att den vaknar till liv ordentligt! Träningsoutfit: Linne - Gina Sport BH - Stadium Byxor - Stadium


Kost & Träning

Har nu tagit hjälp av en kompis (anställd) på Aktiverum för lite tips och råd angående kost och träningsformer. Vi, eller han kom då fram till att pass som cirkel och funktionell träning, Bodypump och efter ett tag när kroppen vant sig vid omväxlingen, även CX är bra att träna för att uppnå mitt mål. Mitt mål är att bygga muskler i stort sätt. Och med rätt inställning och teknik så tror jag att jag kommer att lyckas. För att även få den platta magen jag alltid drömt om så räcker det inte bara att träna på rätt sätt, det är här kosten också kommer in i bilden. Han tipsade även mig om en super bra sida där hur man kan gå till väga för en platt mage! Utklipp från hemsidan på bilden nedan :)


Nya kläder, ny motivation

Idag kändes det extra bra att gå till gymmet, hade ett av linnena jag skaffade av Matilda på mig och kände stor motivation till att ge gärnet idag. Så det blev lite kondis på löpbandet och kötta ben i både maskiner och med hjälp av hantlar. Nu väntar en god måltid lax och potatismos, sen en härlig dusch. Ha en trevlig kväll!


Nyklippt

Ingen större skillnad, men allt slitet är nu borta :) super skönt!


Tisdag

Godmorgon! Är snart påväg ut till lerberget för klippning, sen blir det ner i stan och byta en klänning (vart lite kort.. storlek 34) sen på kvällen som planerna ser ut nu blir det Bodypump, yes! Ha en bra dag! :)

(bilden är från Louises 18års fest och har alltså inget med inlägget att göra egentligen)


Sa du matte?!

Ehm.. Ja, jag vet inte riktigt vad jag håller på med om jag ska vara ärlig. Jag vet ju vad jag gör och skriver de rätta svaren men jag räknar matte.. På sommarlovet, NU?! 23:28 på kvällen/natten. Har nog överskottsenergi eller något men det är faktiskt ganska mysigt med lugn musik i hörlurarna och låta hjärnan jobba lite.. Imorgon får musklerna jobba också, hepp!


Smoothie

Avslutar kvällen med en god banan smoothie. Kom nyss ut ur duschen också, finns nästan inget bättre än att komma ut fräsch och som en ny människa, eller hur?


Löpning

Vet inte riktigt vad som hände med mina planer för dagen men de blev inte som jag tänkt mig i alla fall. Tränade varken CX eller Zumba.. Slutade med lite sol i solariet och löpning på bandet i cirka 20 min, inte mycket men bättre än inget. Imorgon kör vi igen med nya krafter!


Måndag workout

Oj! Inga planer för imorgon över huvud taget (bortsett från att träna) och vet ni vad detta betyder? - MER träning! Funderar på att gå till gymmet direkt imorgon förmiddag och springa lite på bandet.. Sen köra de andra passen på kvällen.. Får se! Annars imorgon hade jag tänkt att ta hand lite om mig själv, lite kvalitetstid med "hemma spa" ansiktsmask, bodyscrub, inpackning i håret osv :)


Eventuell träninsvecka

Såhär har jag planerat på ett ungefär hur min nästa vecka ska se ut, med början på måndag. Detta ang träning såklart! Time to build some muskler! Hehe :)

 

Måndag - CX + Zumba

Tisdag - Bodypump

Onsdag - Zumba + Gym (styrka/kondition)

Torsdag - Vila (jobba)

Fredag - Gym (styrka/kondition)

Lördag - Vila (jobba)

Söndag - Bodypump?


Sleep tight

Nu är filmen slut och den var faktiskt väldigt bra! Spännande hela tiden och kul att det var så mycket "svenskt" i filmen, eller delar av den var inspelade i Stockholm osv :)

Ska ta en skön sovmorgon imorgon, städa mitt rum, packa väskor (ska ju till mamma) sen om det är fint väder - ut på balkongen och sola lite eller eventuellt ner till stranden om vädret tillåter det?... Vi får la se! Hittade även en gammal bild, tagen i vintras, hehe.


Blixtar och dunder

Herregud vad det kan åska alltså! Blixtra också för den delen.. Och jag tycker inte alls om det, tycker faktiskt det är jätte obehagligt :( vet att en del tycker att det kan vara mysigt och kul att titta på, men inte jag!!

Ska krypa upp i soffan under en filt (som skydd när blixten kommer) och se på Hamilton med pappa, mysfaktor - hög! Imorgon bär det av hem till mamma igen, Peace


Godmorgon

Startade dagen med att missa bussen så jag fick vänta på nästa, som tur är hann jag i tid till jobb! Så nu sitter jag här med min morgon cappuccino och försöker vakna till, ska nog smyga in till step for fun och kolla hur det går för dem idag, 3 brädor idag kanske? Haha, ha en fortsatt bra dag!


Fredag

Åkte ifrån mormor och morfar vid halv sex draget och drog hem till Matilda. Fick prova lite träningskläder (som jag nu köpt av henne), super fina linnen! Visar dem såklart så fort jag använder dem! Sen tog vi en väääldigt lång PW genom hela mariapark.. Fick en guidad rundtur av henne i och med att jag flyttar dit 17e September så är det bra att känna till området. Nu är det dax för bingen (sängen).. Ska upp tidigt imorgon och jobba, hepp!


Just nu

Sitter och väntar på att bli hämtad av morfar. Ska hem till han och mormor och äta lunch, mumsigt ska det bli! Sen tror jag att jag tar en runda på gymmet också och trotsar min härliga träningsvärk! Peace


Love you for who you are

Självförtroende.

Ett kraftfullt ord med mycket betydelse.

 

Det är bevisat att mer än 50% av dagens ungdomar går runt och är missnöjda över sina kroppar och utseende. Så ska det inte behöva vara..

 

Jag själv har nästan precis faktiskt, kommit till insikt att jag duger som jag är, så länge jag är mig själv. Både på utsidan och insidan.

 

Men om man nu är missnöjd med sin kropp och vet att man kan göra något åt det (träna på gym, motionera ute, äta nyttigare) så go for it! Försök att gå till gymmet i alla fall 2-4 dagar i veckan, gärna fler och ta alla chanser till motion utomhus. Gå istället för att ta bussen, välj trapporna istället för hissen och tänk på vad du stoppar i dig. Ju mer du tränar, desto mer sötsaker och onyttigheter kan du äta.

Tänk på det! ;)


BodyPump @StudioAktiverum

Testade BodyPumpAktiverum för första gången i morse. Vart super nervös innan, vet inte varför!

 

Men jag hade löjligt lätta vikter eftersom det var mitt första pass och jag inte ville dra på mig några skador så det är viktigt att få in tekniken först. Men det gick jätte bra och det var verkligen ett tufft men kul pass! :D

 

Ska även få privat lektioner av Matilda med tekniken och sådär någon dag så jag blir proffs direkt ;) nu ska det pumpas!


Just nu

Avslutade precis en timmes samtal i Skype med Louise.

 

Var även hemma hos henne efter jobb idag och fixade lite på hennes rum utan att hon visste om det (då hon va i köket) så jag bäddade hennes säng och rymde undan lite och så :)

Jag försöker såklart alltid vara världens bästa vän, hehe ;)

 

Nu ska jag sova, BodyPump väntar imorgon 10:10 på gymmet! Peace


Better bodies

Åh! Dessa kläderna är sååå snygga, ge mig!! Funderar starkt på att införskaffa mig några av dessa plagg :) Man ska ju känna sig snygg också när man tränar ;)


No excuses!

Inga ursäkter är för bra för att skippa ett träningspass! Jag själv måste verkligen bättra mig med detta, vad säger ni?


Igår (Tisdag)

Igår var jag nere en liten runda i stan för att först uträtta lite ärende och titta förbi på pappas jobb. Alltid lika kul att komma dit och träffa trevliga människor.. (igår bjöd de även på muffins.. mmm! Men var duktig som kunde hålla mig till en..) Efter det åkte jag hem och tro det eller ej, lagade för första gången i mitt liv en "riktig" maträtt själv, Pasta Carbonara.. Tidigare har jag enbart kunnat göra t.ex billys panpizza i mikron, fiskgratäng i ugnen (färdig dårå) osv.. Men nu är det slut på det! Ska verkligen anstränga mig och försöka lära mig laga enkla saker som går snabbt och som är nyttigt! Peace


Planer framöver

Om exakt en vecka åker jag, mina små kusiner (under 10 år) + mormor och morfar till BonBon-Land som ligger i Danmark för er som inte vet. En super rolig nöjespark som passar hela familjen, weho!Finns inget roligare än karuseller, känner mig som ett litet barn så fort det kommer till nöjesparker, haha!

 

Har även en kompis som är sugen på att pierca sig och kommer antagligen göra det väldigt snart och jag vill också! Är super taggad på navelpiercing eller fler hål i örat.. Får nog börja med örat då jag är super rädd för nålar och min smärttröskel är inte speciellt hög.. Hur som helst får det vänta tills efter resan till Turkiet :)


Måndag

Ny vecka med nya möjligheter! Har spenderat den största delen av dagen hemma och slappat. Som man får lov att göra när man har sommarlov ;) Har även varit en liten sväng i stan med Matilda och sen kom Louise hem till mig en liten stund innan jag skulle dra och nu sitter jag här på världens bästa jobb och passar en liten tjej, Peace!


Söndag

Då var man hemma igen efter några timmar på stranden, riktigt skönt! Badade två gånger! Eller doppade mig snarare och sprang mer eller mindre upp igen, men ändå! Det räknas haha. Är också hemma hos pappa nu igen, ska snart en sväng till Maxi för veckohandling och 20:00 blir det SOLSIDAN! Lyckan som uppstår, hehe! :D älskar det programmet. Imorgon får vi se vad dagen har att erbjuda.. :)


Just nu

Drar ner en sväng till stranden.. Undra om det är så pass varmt att man ska/kan bada idag?? Första doppet är redan gjort för länge sedan fast det var för jäkla kallt!


Yes!

Äntligen fungerar blogg appen igen, yes! Så nu blir det mer bloggande framöver, jag lovar :) Idag åkte jag och mamma över en sväng till Danmark för att shoppa och gå runt och ha det lite mysigt, åt mat, glass m.m hihi! Sen hem en sväng till Matilda för tjejsnack och hjälpa henne med en sak som ni kommer få reda på snart, så håll utkik! ;) Outfit; Tröja - ? Jeans - Ginatricot Skor - Converse


Nedräkning..

Igår var det exakt 4 veckor tills jag och mamma befinner oss i Alanya för en veckas semester. Härligt värre ska det bli!
Här kommer några härliga semesterbilder från förra året då vi va i Side :)
 

A small summary

En liten sammanfattning om vad som har pågått i mitt liv de senaste dagarna eftersom jag inte gått ut med det här..
Har några bilder som jag tänker tala lite för sig själva, en kort "summary" som sagt!
 
Bild..
1. Outfitbild från jobbet i onsdags, varmt som tusan!
2. Haha.. Louises 18års fest, drog till donken där Louise och Sanne fick för sig att leka med en leksak för små barn, en hamster.. av plast.. inga fler kommentarer om den kvällen och natten förutom att vi hade himla kul!
3. Mina nya skor från Skopunkten, supersnygga enligt mig och OK att gå i :)