Världens bästa jobb

Jag skulle aldrig någonsin få för mig att byta bort mitt älskade jobb mot något annat. Borgen Helsingborg. Världens bästa jobb helt enkelt!
Allt gick perfekt idag, åtta timmars jobb men lika glad är jag för det. Trevliga gäster och underbara kollegor som förgyller ens vardag. Det är så det borde vara på varje arbetsplats! Lyckobubbla!


Sofiero

Vart på Sofiero i det fina (men kalla) vädret med min fina fotoklass för att gå runt och chilla och fota lite. Fick ihop lite bilder, inte så många för vi hade så kul så jag glömde att fota haha.. Så är det när man har världens härligaste vänner. Några av bilderna jag tog kommer kanske upp här imorgon eller på min fotoblogg (http://www.oliviasphotography.blogg.se), får se hur jag gör.

Mina fina, fina vänner. Älskar er tjejer!


Danmark

Sitter på båten i det fina vädret påväg till Helsingör. Sjukt varmt är det idag, ångrar mig starkt att jag tog jeans och inte shorts menmen.. Hoppas ni får en lika skön dag i solen som jag och mina friends kommer ha :)


On my way

Sitter på bussen påväg till Heden för idrott, dagens enda lektion och vi ska ha löpträning med intervaller, tjoho! Kör vi! Sen bär det av till Danmark med Louise & Sanne! Lovely day.
 
Gogogo!

Mölle

Dagen har spenderats i Mölle där jag aldrig varit tidigare så det var jätte roligt att få komma dit och se hur fint och mysigt det faktiskt är!
Fick testa en massa nya saker idag, fick bland annat testa repellering och gå en guidad tur med min kollega upp och ned för berg, värsta bergsklättringen, kollade på grottor och se till att alla hängde med som de skulle och inte halkade efter/skadade sig.
 
Repellering för er som inte vet vad det är så ser det ut som på bilden nedan. Man firar sig ner för ett berg typ, ibland är det en jämn och fin yta, ibland inte. Om jag ska vara ärlig så ångrade jag mig lite när jag såg berget jag skulle hissa mig ner för.. ångrade att jag sa "åååhh det vill jag testa!!" men väl ute hängades i luften rakt ut från berget med benen på själva bergsväggen så begav jag mig neråt och det gick jätte bra!
Berget var kanske 10 meter cirka, inte speciellt högt egentligen fick jag reda på.. men mer än tillräckligt för lilla mig!
 
Vem hade vågat testa?
Så ser det ut, exakt det berget till vänster på bilden repellerade jag mig ner för, sjukt roligt!
 
Gå in på: http://www.specialsport.se för att läsa mer om våra aktiviteter!
För att komma till Borgens sida, där jag också jobbar, för lite mer "fångarna på fortet feeling" klicka här 

Today's workout

Det går bra nu. Inget godis eller skit (jo en cola till lunchen idag och tre godisbitar av pappa innan) så det känns bra, det går sakta men säkert framåt.
Nu sitter jag här och har snart smaskat i mig en hel ananas! Det enda negativa med ananas är att tungan svider som tusan efter några bitar! Men är stolt över mig själv att jag kunde motstå pappas godisskål i vardagsrummet.. På en onsdag, skärpning!! haha.

Ikväll blev det dubbelpass (som vanligt på onsdagar) med Step först och Zumba efter det. Kände dock att huvudet inte var helt med idag, på dansen efteråt var jag någon helt annan stans.. Kroppen rörde sig själv.

Imorgon ska jag antagligen börja dagen med en löprunda i skogen och sen jobb i Mölle med Borgen. Vet inte hundra vad som väntar, men det ska bli kul!

Dagens träningsoutfit. Linnet kommer från Hollister och de vanliga svarta, långa träningstightsen kommer från Stadium :)


Helgen

Lördag
Jobbade på Busan hela dagen (busfabriken) och tjänade lite cash.
På kvällen drog jag hem till Louise, åkte tillsammans med henne vidare till ett par kompisar där vi festade och hade en sjukt rolig kväll! Fick dock dra hem när de andra drog ut.. Så är det att fylla år sent på året..

Söndag
Sov ut länge på förmiddagen (det behövdes) och åkte hem till Louise för att prata lite om gårdagen och bara mysa. Vi tog en liten promenad ner i stan, till gröningen och avslutade med en fika på EH. Sen hem till henne igen och kolla skräckfilmen "mama" som faktiskt inte var så bra som alla säger att den skulle vara.. Lite synd faktiskt.

Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som mig :)


Fredag

Vilken skön dag det har varit! Började dagen med att åka ut till Hyllinge och fixa mina naglar som såg hemska ut! Men nu är de fina igen!

Efter det mötte jag upp finaste Louise på knutan och drog över en sväng till Danmark och hade det mysigt. Käkade på Haket när vi kom till Sverige igen vid sjutiden, så otroligt gott!

Avslutar kvällen med mys i tv soffan med mamma, upp tidigt imorgon för att träna och jobba!


My new life

Känner att bloggen handlar allt mer om träning, fitness och hälsosam mat! Vilket jag själv tycker om, är det lika kul att läsa om tro?

Det blev Step 2 och impulse Zumba på gymmet idag. Blev så taggad på steppen så jag fortsatte med Zumba efteråt fast mina knän skrek nej.. Lycklig, trött och svettig begav jag mig hem och satte igång grillen där jag agerade mini-grillmästare med mami.

Så kvällens middag bestod av en stor mumsig köttbit, sallad och ett glas bubbelvatten.
Det går bra nu, precis som jag vill ha det. Peace.


Healthy food

En enkel sallad till lunch bestående av pasta, kyckling, tomat och gurka, precis som jag vill ha det!
Köpte en ananas igår som jag skar upp för ett tag sedan (med Valles instruktioner i huvudet) och äter den som lite mellanmål nu på eftermiddagen. Perfekt!

Drar till gymmet en runda sen men har tre alternativ vad jag ska träna, bodypump, step och/eller Zumba? Svårt val.. Får se hur det blir!


Dear sunny day

Började denna underbara dag med "lång" dag i skolan, slutade halv elva efter att jag kompletterat ett betyg så jag äntligen är nöjd. Drog med Valle till söder för att handla lite frukt och annat nyttigt och gott. Kändes riktigt bra att istället för låta kroppen dras till ett choklad eller en coca-cola så köpte jag Hallon, Vindruvor och en ananas!

Ut på gräsmattan med Valle snabbare än kvickt när vi kom hem, låg och solade, snackade lite skit och hade det super mysigt i några timmar, typ 20 grader mitt på dagen idag, galet skönt!

När mamma kom hem från jobb drog hon, jag och hennes kompis ut i skogen för en pw/löprunda på 3,69 km för att vara exakt! Inte jobbigt precis så jag sprang en del medans de andra gick. Måste dock köpa nya löparskor så mina knän inte tar så mycket stryk.. Jaja.

Så dagen har varit helt perfekt, sol, träning och sommarfeelings när de är som bäst! Nu blir det en snabb shake (kvällsmat) innan duschen och lite plugg på det sen är min kväll räddad.


Eat clean, train dirty

Några förändringar i vardagen, mål uppsatt och motivation på topp. Nu kan det omöjligt gå fel!

Pics: weheartit


Senaste dagarna

Oj vad dagarna bara flyger förbi och oj vad länge sedan det var jag skrev här. Har helt enkelt bara varit så upptagen och inte haft tid att lägga på bloggen så jag har bara låtit bli. Här kommer en update om vad som hänt de senaste dagarna.
 
Valborg firades igår i Lund med ett riktigt härligt gäng. Drog relativt tidigt från Helsingborg med Malin och Sandra och gick runt ett bra tag (utan täckning) för att leta reda på resten av vårt "gäng" och precis när vi satt oss ner så fick vi täckning igen och hittade fram till dem till slut. 
Bra musik, mycket och härligt folk, skinande sol och värme, kan man begära mer en underbar dag som igår?
En hel del saker hände igår.. och det som händer i Lund, stannar i Lund som man brukar säga. Crazy dag igår helt enkelt. Lever livet och är lycklig i min lilla bubbla, that's all that matters.
 
 Farfar fyllde även år igår, grattis igen världens bästa farfar! Så fick dra hem från Lund för att käka middag med kusinerna från Stockholm, pappsen och farfar. Dagen avslutades med en liten, mysig majbrasa här i Maria Park (precis utanför Helsingborg för er som inte vet).
 
Vart nere på tivolit i stan med finaste Saga i Söndags, åkte lite karuseller, åt en massa onyttigheter och jag vann en liten kanin på andra försöket! Alex min yngsta kusin (3 år) fick den i present när jag kom hem från stan, haha. Tyckte att han skulle ha den för han är så söt min lille vän. (Han blev för info väldigt glad).
 
Så detta är i princip vad som hänt dessa dagarna eller veckorna, hur länge sedan det nu är jag bloggade. Utöver detta så har jag pluggatpluggatpluggat och jobbatjobbatjobbat på alla mina tre jobb. Cash is king!