Step


Oj vad mycket inlägg det vart nu om träning! Hoppas ni tycker om det lika mycket som jag, haha.
Idag vart det som sagt Step 2 på schemat och det var TUR att jag tränade mina två timmar med Saga igår.. Annars hade jag varit totally lost.. Lucky me! Tur att jag har världens finare vän som är och kommer bli världens duktigaste instruktör! :D

Passet gick faktiskt bra, man lär sig först ett "block" med steg, sen ett till och sen gör man dem två efter varandra och sen lär man sig ett tredje och kör alla tillsammans (på ett och samma pass alltså).
Det är så sjukt kul!! Och bra träning.. Tror/Hoppas jag? Pappsen sa det så jag litar på honom.. Haha!

Jag har hur som helst hittat ett nytt favvo pass som jag verkligen älskar! Du och jag Stepbrädan.. Du och jag..


Zumba


Är påväg till gymmet för att börja dagen på bästa möjliga sätt! Zumba med Saga och med världens duktigaste instruktör som jag inte har varit på ett pass för på cirka ett år pga olika orsaker, men nu är det äntligen dax!
Nutella på mackorna till frulle och solen skiner, kan inte bli en bättre Onsdag än vad det redan är!


Today & Yesterday

Måndag
 
Började dagen med att spendera lite tid med Louise. Käkade lunch ute i Hyllinge och sen följde hon med som sällskap när jag skulle fixa mina nails. Vart super nöjd, känner mig så "tjejig" haha. 
Sen hem, käka lite snabbt igen för att sedan gå över till jobbet (Aktiverum), jobba tre timmar, äta igen och sen för första gången i mitt liv träna Step 1 (det lättaste step passet man kan träna på Aktiverum) fast det är inte lätt första gången! Det är ingenting faktiskt.. och speciellt INTE Step! Men gud så kul det var! Blev förälskad i passet direkt, kände helt enkelt hur det bara var min grej :) Så ska avancera och testa step 2 imorgon, men mer om det längre ner!
Blev även överraskad med ett påskägg av Aktiverum när jag kom dit, smarrigt värre!
 
 
Tisdag
 
I förmiddags mötte jag upp Saga runt 11 tiden på gymmet för en liten fotografering till mitt projekt "så är inte verkligheten" i skolan som ska vara färdigt nästa vecka, stressigt stressigt! Hon är så fruktansvärt överrörlig och vig så jag använde mig av den lilla muppen till projektet, hehe. Efter det så åt vi lite lunch och sen började vi med det roliga! Hon behövde öva inför hennes pass imorgon och jag behöver all träning jag kan få så vi körde Step 2 i typ två timmar, helt sjukt kul är det! Svårt.. men kul! Så jag ska som sagt avancera imorgon och antagligen göra bort mig en smula och gå på Sara och Sagas Step 2 imorgon kväll!
Avslutade dagen med ett SH'BAM pass för att få igång höfterna lite också.
Upptäckte nyss en underbar sak! Min absolut favorit instruktör på gymmet ska ha Zumba imorgon bitti 9:15-10:00.. suck så tidigt men har inte kunnat gå på hennes pass på ett år cirka för jag alltid jobbar på den dagen hon har sitt pass osv, men imorgon är det äntligen dags! Så två pass imorgon och emellan det hem till farmor en sväng och äta våfflor, hihi.
Min fina och nyfunna vän Saga!

The Vampire Diaries


Ska precis börja kolla på mitt 9:onde avsnitt av The Vampire Diaries idag, sjukt! Men det är så himla bra så jag får inte nog av det!! Är på säsong 4 och det blir bara bättre och bättre.. Thank god for Vampire Diaries!


Trött..


Trött är bara förnamnet av vad jag är just nu!! Har jobbat på Busfabriken idag från 11 i förmiddags till 19 nu ikväll, dvs 8 timmar och tro mig, det känns både här och där!
Har haft ganska många kalas och det har gått super bra, love it!! Dock har jag fruktansvärt ont i mina knä nu då jag stått upp konstant i 8 timmar förutom när jag hade lunch en halvtimme och när jag gick på toa iprincip. Så nu blir det att ta en värktablett och sen krypa upp i soffan med pappsen och kolla fångarna på fortet som påminner (Borgen, mitt tredje jobb ganska mycket).

Funderar även på att fixa till designen på bloggen lite.. Eller mycket. Får se hur det blir!


Tabata

Första gången på länge jag körde Tabata idag!
 
 
Tabata (för den som inte vet) är ett högintensivt pass där man jobbar med samma övning effektivt i 20 sekunder, vila 10 och upprepar proceduren 8 ggr. Sen bytar man övning och gör samma sak! Allt från knäböj med eller utan stång och vikter, armhävningar, springa/hoppa uppochned på stepbrädan, bänkpress osv!
 
Kanon pass med en grym instruktör som verkligen peppar, motiverar och drar ur en det sista man inte trodde att man orkade. Ville faktiskt inte träna idag egentligen om jag ska vara ärlig.. hade en del plugg att göra och kände mig allmänt trött, men när en kompis frågade om jag skulle dit och att det var hennes och en annans första gång, så självklart "ställer man upp" ;).
Blev allt mer peppad under passets gång, adrenalinet pumpade, musiken dunkade, musklerna brände och ja.. det är verkligen bara livet! Efter passet släpade jag mig ur salen och ut i omklädningsrummet där jag fastnade i typ tio minuter för jag var så trött, haha. Tyckte att bilden nedan speglar så himla bra precis så jag kände mig innan och efter passet idag.
 
Såååå jag för några timmar sedan.. suck.. det är bara början på hur jag kommer må imorgon när jag vaknar..
 
 

Pizza night


Pizza night med mamma och hennes två kompisar. Har ätit kebabpizza och nu kollar vi på Irene Huss på kanal 5, mys på hög nivå!
Dax för jobb på busfabriken imorgon, så ska inte lägga mig allt för sent så jag orkar med dagen imorgon :)


Spinning


Är på g över till gymmet nu för en halvtimmes spinning, fett taggad!


Foto plugg


Hörlurarna är i och öppnade precis en goding som ni kan se på bilden nedan och ska lägga i en extra växel i plugget nu. Har foto och det känns som att jag har tusen saker att göra! Nästintill.. Plugg"mode" is on!


Right now


Åt precis en god kycklingsallad på grafitti på knutpunkten med Louise och nu sitter vi på båten påväg till DK en liten sväng.


Mellofinal 2013


Har spenderat melodifestival kvällen nere på O'Learys i stan med mamma och härliga vänner. Det har blivit en tradition nu varje år att vi samlas där nere och äter god mat och tävlar om en liten summa pengar om vem som vinner och kommer på 2a och 3e plats.
Jag satsade på
1. Robin 2. Yohio 3. Anton
Och jag satte de två första och vann! Så gött! Älskar att vinna..

Nu är jag dock helt slut. Jobbat sex timmar idag så jag kommer antagligen däcka i sängen inom en snar framtid.
Jag har i alla fall haft en underbar kväll med goda skratt och underbar mat.

(Sista bilden tog Annika på mig när jag satt och dreglade över Anton, haha!!)


Fredag


Började dagen med en lektion i skolan för att sedan åka hem och byta om och ta med datorväskan till mammas jobb i Landskrona. Fick stå upp på tåget också pga av Louise som höll kvar mig på knutpunkten!! Haha, 12 minuter in hell typ!

Käkade lunch med mammi och lite fika bestående av chokladmuffins från espresso house, så mumsigt!
Efter jobb så drog vi en snabb sväng in till den "stora" shopping gatan i Landskrona.. Tog knappa 20 minuter att gå igenom affärerna som fanns där, haha.

Avslutar dagen med mys i tv soffan med pappi. Jobb imorgon så ska hoppa i säng tidigt. Sov gott senare :)


Study to death


Det var länge sedan jag pluggade såhär mycket under en dag.. Började med matte i skolan imorse och sen slutade vi men då stannade jag och girlsen kvar och pluggade svenska.
Sen när jag kom hem, efter lite käk så redigerade jag klart bilderna jag tog i stan och vid havet med Valle och Louise igår och la upp dem på min fotoblogg (www.oliviasphotography.blogg.se) och fortsatte med att skriva klart en historia uppsats eller ett "litet" arbete som jag efter en liten stund lämnade in.

Inte nog med det.. Har även spenderat några timmar med en fotouppgift där vi skulle skriva om fotografi då och nu.. Tycker det är super svårt! Men det är bara att ta sig igenom det.. Ska vara klart om två veckor så det är lugnt änsålänge.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Är super trött!
Imorgon blir det skola till klockan tio sen åker jag antagligen till mammis jobb i Lanskrona och äter lite lunch och myser med henne.

Sov gott!


Screwed


Ska krypa upp i soffan nu och se filmen Screwed med pappi, lite onsdagsmys är alltid trevligt. Hoppas den är lika bra som den verkar!


Veckan


Kort summering av veckan som gått, jobbjobb, plugg och jobb i princip..
Fick hem mitt "fuck cancer" armband i början av veckan.. Tränade en gång och sen började jag känna mig krasslig och nu är jag förkyld och har svullna halsmandlar så att jag inte kan träna.
Köpte även en BMR Angel Shaker som är så fin så, rosa och perfekt för min stil på gymmet haha! Var på bio med Malin igår och såg Beautiful Creatures och har för övrigt jobbat hela helgen fast jag inte känner mig riktigt kry.


Every brownie needs a blondie by her side


Brunett vs blondie, kärlek till dig Malin!


Todays


En lååång jobbdag och fem kalas senare.. Så sitter jag på bussen påväg ner att möta upp Malin i stan. Vi ska käka något och sen se Beautiful Creatures på bio, mys på hög nivå!
Kvällens outfit;