Kvällens träning


Vart SH'BAM på gymmet innan med Klarisen, står nu och dricker protein med smak av päron/vanilj ur min nya BMR Angel Shaker! Älskar den, rosa och fin hihi. Let's do this!


Ung cancer


Beställde detta armband för några veckor sedan och nu har det äntligen kommit! Ett till mig och ett till Louise.
Känns bra att vara med och bidra till en god sak. Kommer ha på mig detta armband ofta kan jag lova!

Om ni vill köpa ett lika dant så går ni in på:
Www.ungcancershop.se

Fuck Cancer!


SH'BAM


Sitter i skrivande stund på bussen, är snart hemma, så skönt!
Efter jobb åkte jag hem till mamma och tog en powernap och med ett äpple i handen gick jag över till gymmet för att möta upp Nettan och köra ett SH'BAM pass. Skönt att få igång kroppen igen, kändes att det var ett tag sedan sist. Men nu ska jag INTE bli sjuk eller något ska få hindra mig när jag precis kommit igång med träningen.. I cross my fingers.


At work


Jobbajobbajobba! Full rulle på busfabriken idag. Har jobbat här sedan i början av denna månaden.
Jobbade igår och jobbar idag också. Ledig imorgon och på lördag och söndag kör vi igen.
Jag bara älskar mitt nya jobb och min outfit! :)


New Nails


Äntligen fixat mina naglar igen, älskar designen med stenarna och glittret på nagelplattorna :)

Hon som har gjort mina naglar heter Sara och bor i Hyllinge, för fler bilder kolla hennes Instagram: Saras_fashionnails


Sovis


Hade en underbart mysig kväll med bestie igår, kollade film, åt onyttigt och bara hade det mys långt in på natten till vi tillslut somnade, haha.

Vaknade sent och åt en god frukost, nu har vi precis fikat och snart går bussen till Hyllinge. Ska göra våra naglar hos en underbart duktig tjej som heter Sara. Time to be beautiful!


Monday


Vaknade precis upp från en liten powernap.. Har spenderat några timmar från klockan 11 på Väla med moster och mina kusiner och idag var det en stor dag för min ena kusin på 7 år.. Hon tog hål i öronen! Min duktiga tjej, såg på henne att det gjorde ganska ont att ta hål i båda samtidigt.. (Konstigt att de gör det?? :s) men det var snabbt över!
Sen lite lunch på det och shopping.

Nu ska jag strax springa över till jobb (Aktiverum) för jag börjar bli lite sen.. Och efter det ska jag hem till bestie och ha sovis hos henne, läste på hennes blogg att hon skulle överraska mig med att baka kladdkaka till oss hihihi! (Om du läser detta Maluttis så är du bääääst!!).

Hörs mer ikväll eller imorgon, bilden symboliserar mig och Malin ikväll! Hehe ;)


New in


Är påväg hem från Väla med en skinnjacka i påsen och en glad kompis bredvid :) har spenderat några timmar här med fina Klara, har shoppat och fikat, super mys!


Fredag kväll


Kom precis hem från min och mammas kompis Michela, vi käkade hemmagjord pizza (gjord av henne, som den italienaren hon är) som var super god! Vi bestämde själva vad vi ville ha på så det blev perfekt och med en underbart kladdig och god kladdkaka till dessert.

Skönt att komma hem i tid dock.. Upp tidigt imorgon för min del.. Jobbjobb och jobb, men lika glad är jag för det!
Sov gott :)


Workout inspiration

 
HA-HA så rolig bild! Dog lite smått när jag såg den, hahah!
Tänkte länka min fotoblogg här så ni som vill se mina foto jag tar i skolan som projekt m.m kan gå in där, senaste fotoprojektet var träningsinspiration.
KLICKA HÄR för att komma till den!

Happy Valentines day

Tack finaste vännen för din goda cupcake, du är bäst!
Älskar dig Maluttis :*


Tisdag kväll


Sitter i skrivande stund och lyssnar på ABBA musiken från Mamma Mia filmen samtidigt som jag pluggar historia. Fast det känns inte riktigt som det. Vi håller på att släktforska och nu ska jag skriva en berättelse om några generationer i min släkt och det kommer ta ett tag kan jag lova.. Men kul att få reda på en massa saker om familjen långt tillbaka som man inte hade en aning om.

Sovmorgon imorgon, har inga lektioner då våra lärare är sjuka.. Synd om dem, men skönt för oss!

Peace


Lördag


Har jobbat mellan 11 och 16 idag, sen hem för att ta emot Maluttis som kom hit för att kolla på skräckis och äta godis och mysa!
Så nu har vi precis satt på filmen mirrors och har krupit upp i soffan med cola och godis, hihi. Lördagsmys när den är som bäst!


Fredag


Har haft en kanondag idag igen. Det avklarade matteprovet belönades med sovmorgon i morse, lektion en timme mellan 10 och 11.
Sen drog jag hem till Louise så tog vi med hunden ut en långrunda på typ en timme och sen såg vi en av Saw filmerna. Man kan aldrig få för mycket av dem, så bra är dem!

Har haft Taco kväll med pappsen och nu väntar en dusch och sen sängen.. Jobb imorgon. Hepp!


Stay positive


Idag har det varit en bra dag. Allt flyter på perfekt. Klarade matteprovet som jag skrev i morse, hurray! Har umgåtts några timmar med bästa vännen och ätit god mat. Tvättat.. och nu sitter jag och "impuls pluggar" lite saker som ska vara klara innan lovet, bara för att jag kände för det. Engelska uppsats, svenska filmanalys och historia släktforskning. Life feels good.


Byebye naglarna

Är påväg till mammas tjejkompis som gör naglar osv.. Men ska tyvärr ta bort mina gelenaglar. Tillfälligt bara.. Ska antagligen göra nya, fina inom en snar framtid då jag älskar dem!

Bilden: (syftar på naglarna alltså)


Onsdag


Kort fotolektion i morse och sen fotade jag och girlsen lite i studion till våra projekt, ska även va där en stund imorgon vilket behövs!

Fikade med tjejerna i stan och sen drog jag hem och var igång med plugget igen. Kan inte ens räkna timmarna jag har lagt ner inför provet imorgon, så det visar förhoppningsvis resultat.. Håller tummarna.


Johan Glans!


Sitter i bilen påväg hem från Lund där en av mina högsta drömmar har slagit in, att få se Johan Glans live!

Jag och mamma har njutit av Johan Glans world tour of Skandinavien, vilket var en av mina födelsedagspresenter sedan 15 December förra året men att det inte fanns några föreställningar förens nu.

Det var så galet roligt, vi satt med varsin näsduk och tårarna sprutade mestadels av tiden och jag ville inte att det skulle ta slut! Ett skratt förlänger livet säger man, så jag kommer definitivt bli odödlig! Love Johan Glans!


Just nu

Har ätit gott (potatisgratäng och fläskfilé) och kollat Melodifestivalen, super mys! Och nu sitter jag här.. Med matteboken i högsta hugg. Prov på torsdag. Får se hur mycket mitt huvud orkar med just nu, antagligen inte speciellt mycket men varje pluggstund är alltid något.